Prugice su in! Kit Kat ima novi Zebra okus koji jedva čekamo probati.

GOURMET
23.2.2021.

Prugice su definitivno in u ovoj sezoni! Nakon Kit Kat Ruby, Kit Kat Matcha i Kit Kat Gold, brend Nestlé predstavio je novi okus - Kit Kat Zebra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svojoj oficijalnoj stranici naveli su da ljubitelji KitKat-a sada svojoj pauzi mogu dodati malo avanture sa novim okusom. Ukusna kombinacija tamne i bijele čokolade  prekriva svima omiljeni dio hrskavu napolitanku, a šarenim pakiranjem koje odgovara privlačnom dizajnu proizvoda, KitKat Zebra donosi najbolje iz oba svijeta.

Foto: @deepaksgolocalextra

Poslastica će stići u prodavnice širom Velike Britanije i Irske ovog mjeseca, a trebala bi biti dostupna u cijeloj Europi u narednim mjesecima. Ne sumnjamo da će za sve ljubitelje tamne čokolade ovo postati omiljena čokoladica. Kao i ostatak KitKat asortimana, u Zebra izdanju je korišten kakao certificiran za Rainforest Alliance koji je odgovorno nabavljan kao dio Nestlé plana i ne sadrži vještačke boje, arome ili konzervanse.

KitKat Zebra dolazi u tradicionalnoj četverorednoj traci koju lagano možete razdvojiti na male štapiće i uživati u slatkim i malim zalogajima sa dragim osobama.

Jedva čekamo probati, a vi?

***

Naslovna fotografija: @foodreviews2
Tekst: Ilda Lihić-Isović 

GOURMET , 23.2.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@foodreviews2

Podijeli:

Posljednje objavljeno