Šta nositi na plažu? U ovih 10 komada se krije odgovor. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Šta nositi na plažu? U ovih 10 komada se krije odgovor.

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
14.6.2022.

Ljeto znači topli dan, topli dani su znak da je vrijeme za more i plaže, a plaže su podsjetnik da trebamo u shopping potragu za novim odjevnim komadima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bilo da živite bliže obali, idete u posjetu na godišnjem odmoru ili ljeto provodite pored bazena -  pored savršenog kupaćeg kostima, potrebni su nam i chic odjevni komadi u kojima ćemo se osjećati ugodno ali i dodatno zaštiti od sunca. (SPF je naravno pod obavezno!). Većina nas provodi vrijeme na plaži u omiljenom badiću i naočalama, ali smo svako malo u potrebi za dodatnim slojem odjeće. Bilo da želimo popiti koktel u obližnjem baru, posjetiti restoran s ukusnom ribom ili jednostavno prošetati obalom. 

 Lagane haljine, posebno one u svijetlim bojama, su uvijek pravi izbor za zaštitu od sunca. Međutim, ako ste u potrazi za zanimljivijim komadima, koji odražavaju vaš personalni stil, ili želite biti posebni i u kreiranju outfita za plažu mi smo sastavili shopping listu u koju obavezno trebate zaviriti. Makrame haljine, one od mesh materijala, suknje razigranog printa ili savršen ljetni šešir se krije upravo na našem spisku u nastavku.  


Savršeni komadi za plažu dostupni na policama dućana u BiH
 

ZARA 49,95 KM

ZARA 49,95 KM

ZARA 59,95 KM

ZARA 39,95 KM

ZARA 49,95 KM

ZARA 75,95 KM

Stradivarius 59,95 KM

Stradivarius 95,95 KM

Stradivarius 19,95 KM

Pull and Bear 29,95 KM

* * *
Naslovna fotografija: @sincerelyjules

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno