Kaputi iz nove Pavone kolekcije odlično će se uklopiti u baš svaki stil

STILSKI SAVJETI
12.11.2018.
Kaput je zvijezda svakog zimskog outfita. On nam pomaže da uz malo truda izgledamo sofisticirano i moderno, a bezvremenski krojevi i kvalitetni materijali čine ga vječnim komadom u našoj garderobi. Upravo smo na policama bh.branda Pavone pronašli bezvremenske modele kaputa čija se ljepota krije upravo u dojmu koji ostavlja – istovremeno zrači profinjenošću i dotjeranošću, a nosi i dozu opuštenosti.

IMG 0024.2

„Radi se o posebnoj kolekciji jer smo prvi put serijski izradili kapute stoga smo se odlučili kreirati dva modela u tri boje: crna, siva i roza. Prilikom kreiranja smo se trudili obuhvatiti različite proporcije žena te da budemo dosljedni onome čemu uvijek težimo, a to je elegancija. Rezultat su dva klasična modela ali s modernim naglaskom. Jedan ima klasični rever i ravniji kroj koji je djelomično oversized, a drugi je sa šal ovratnikom koji se veže s pojasom, kako bi se jako naglasio struk.
Iza ovog procesa stoje mjeseci rada, od kreiranja, pravljenja uzoraka do izrade, a sada napokon su i prekrasno predstavljeni vizualima za koje je zaslužna Senja Vild. Za stiliziranje zaslužan je Pavone tim gdje smo uklopili i nove odjevne komade od baršuna koji se divno uklapaju u cijelu priču.
Osim jednobojnih kaputa, predstavljamo i posebnu mini kolekciju od kariranog materijala koji je mješavina vune, viskoze i poliestera koja će se raditi samo po mjeri za klijentice.
Znamo da su kaputi odjevni komad koji svi žele oprobati prije kupovine, tako da su već sada dostupni na 4 prodajna mjesta u BiH te uskoro na još par.“ – otkrila nam je Marija Ivanković Koci, jedna od članica Pavone tima. Cijelu kolekciju pogledajte u nastavku.

 

IMG 0033.2

IMG 0046.2

IMG 0064.2

IMG 0069.2

IMG 0089.2

IMG 0093.2

IMG 0108.2

IMG 0123.2

IMG 0127.2

IMG 0140.2

IMG 9990.2

 

 

Foto: Senja Vild

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: