4 praktična načina kako organizirati aplikacije na mobitelu za maksimalnu produktivnost - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

4 praktična načina kako organizirati aplikacije na mobitelu za maksimalnu produktivnost

Tekst:

Marija Perić

POSLOVNI SAVJETI
23.7.2021.

Nije tajna kako je mobitel postao ekstenzija našeg uma i uređaj koji koristimo na dnevnoj bazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi nam on istinski služio tijekom dana i kako bi nam pomogao da budemo produktivni, organizirani i efikasni, pronašli smo način kako organizirati aplikacije na četiri zanimljiva načina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proces organiziranja aplikacija može potrajati i do 10 minuta, s obzirom na to kakvo je trenutno stanje na vašem mobitelu i kakav način organiziranja vam se najviše sviđa.

No, jedno je sigurno, kada organizirate aplikacije, vaše snalaženje po mobitelu biti će brže, imati ćete pregledan zaslon i organiziranost koja neće ometati vašu motivaciju ili vas natjerati da provodite desetke minuta prelistavajući društvene mreže.

Kako organizirati aplikacije na mobitelu, otkrijte kroz sljedeće prijedloge.

***
PO BOJI

Svoje aplikacije možete organizirati po boji, kreirajući mape za one aplikacije čija je ikonica crvena, zelena, plava...

***

PO PERSONALIZIRANOJ KATEGORIJI

Mape možete koristiti i imenovati tako da grupirate razne aplikacije prema svrsi koje imaju, pa tako možete imati mape sa nazivom 'Fotografija', 'Igre', 'Društvene mreže', 'Posao'. Personalizacija je ključna.

***

UZ POZITIVNE AFIRMACIJE

Dašak motivacije u korištenju aplikacija može dati i imenovanje mape u obliku afirmativnih kratkih rečenica baš kao na primjeru ispod. Simpatično, zar ne?

***

SA EMOJI STICKERIMA

Za ultimativnu simpatičnost, svoje mape možete grupirati i dati im ime uz pomoć emojia koji simbolizira fotografiju, društvene mreže, posao, igre...

***

Naslovna fotografija: @unraveledmindfulorganizing
Tekst: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno