Ovo je najpopularnija i najnosivija haljina sezone!

STILSKI SAVJETI
15.11.2020.

Kada pronađemo artikl koji spaja funkcionalnost i atraktivan izgled, jasno je da će dobiti posebno mjesto u našem ormaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zimskom periodu težimo ka artiklima koji će nam biti udobni, nosivi kao dio slojevitih priča i osiguravati dotjeran izgled čak i u onim danima kada smo u žurbi i nemamo inspiracije za maštovita izdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Upravo zato u kreiranju capsule garderobe unosimo mnogo pozornosti, kako bismo bili sigurni da neovisno o prilici, imamo bazu za izdanja uz koja ćemo se osjećati stylish i kada krenu padati minusi.

Vjerojatno jedan od najženstvenijih artikala našeg ormara u ovom periodu upravo je pletena haljina. Topla je, daje onaj poželjan cozy vibe i dolazi u toliko različitih modela i boja da je postalo dosta jednostavnije pronaći artikl po mjeri. Nosiva je uz tenisice, čizme do koljena, iznad koljena, robousne modele, ali i salonke. Nositi je možete kao dio slojevitih kombinacija uz blejzere ili kardigane i kapute, ali i ukrasiti raskošnim ogrlicama, remenjem i broševima.

Ako ste u potrazi za modelima koji će obogatiti vaše zimske lookove, imamo nekoliko favorita iz aktualne ponude high steeet dućana.

Stradivarius 39,95 KM

Stradivarius 39,95 KM

Stradivarius 25,95 KM

Stradivarius 29,95 KM

Stradivarius 47,95 KM

Stradivarius 39,95 KM

Zara 99,95 KM

Zara 79,95 KM

Zara 79,95 KM

Zara 25,95 KM

Zara 25,95 KM

Zara 79,95 KM

Bershka 39,95 KM

Bershka 39,95 KM

 

***
Foto: @kayla_seah
Tekst: BONJOUR.ba

STILSKI SAVJETI , 15.11.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

kayla_seah

Podijeli:

Posljednje objavljeno