Ova navika u jutarnjoj rutini jednaka je za sve uspješne dame - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ova navika u jutarnjoj rutini jednaka je za sve uspješne dame

Tekst:

Marija Perić

POSAO & ŽIVOT
11.10.2022.

Uz toliko članaka na internetu koji govore o produktivnoj i inspirativnoj jutarnjoj rutini, sigurni smo da ste i vi pronašli određene navike koje vam pomažu da na lijep način započnete jutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


No, ipak postoji jedna sitnica koju zanemarimo ujutro, a mogla bi biti glavni razlog zašto nam jutro počinje u negativnijem tonu. Upravo ova jedna malena promjena može biti odgovorna za puno mirniji početak dana bez negativnosti. Koja navika će vam pomoći da jutro pretvorite u vrijeme koje će vas nadahnuti da uljepšate ostatak svog dana, otkrijte u nastavku.

 Navika u jutarnjoj rutini jednaka za sve uspješne dame
 

Ako ste se pitali kako uspješne celebrity dame i poduzetnice započinju svoj dan, odgovor leži u prvih pola sata nakon buđenja. Nerijetko je mobitel prva stvar za kojom posežemo čim otvorimo oči ujutro. Tako, prije nego što smo se do kraja razbudili i rastegnuli, u našu sobu pustimo val raznih informacija, emocija i događaja. Upravo oni u nama stvore razne pomiješane osjećaje i čine da jutro započinjemo zbunjeni i rastreseni.

 Kako biste to izbjegli, investirajte u budilicu i držite mobitel van svog vidokruga ujutro. Tako ćete jutro početi smireno, bez ometanja, bez mailova. Imat ćete dovoljno vremena za uživanje u kavi i slaganje svojih misli što je izuzetno bitno. Tada, kad ste se u potpunosti razbudili (možda ste već doručkovali, odradili trening), otključajte mobitel i uronite u svijet obveza. Bit ćete puno spremniji za to u svakom mogućem smislu.

***
Naslovna fotografija: @jessicaalba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno