Na jezeru Perućac se nalazi kućica za odmor u kojoj ćete poželjeti provesti ljetni odmor! - BONJOUR.ba - bh.lifestyle ma...

Na jezeru Perućac se nalazi kućica za odmor u kojoj ćete poželjeti provesti ljetni odmor!

PUTOVANJA
24.6.2021.

Možete li zamisliti bolji ljetni odmor od drvene kuće smještene na jezeru, daleko od užurbanog gradskog asfalta, u kojoj dane provodite u pogledu na jezero?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj idilični scenarij vrlo lako je ostvariv zahvaljujući modernoj uređenoj kućici Lake House Lux na jezeru Perućac u prirodnom okruženju Nacionalnog parka Tara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuni mir i tišina, prekrasni prizori jezera definitivno su dovoljno dobar razlog da razmislite o ovom ljetnom odmoru. Također ova cozy kućica u svojoj ponudi ima i terasu sa ljuljom koja je kao stvorena za Instagram fotografije. Pored samog boravka na kućici u ponudi je i niz drugih aktivnosti poput znajmljivanje kajaka i SUP daske, vožnja čamcem do kanjona Dervente, organizovanje izleta do Banjske stene na Tari, vožnja kanuom... zbog čega je idealna za sve ljubitelji adrenalinskog odmora.

Osim mirne lokacije, ova kućica je posebna i po svom rustikalnom-industrijskom uređenju te tako prostoru pruža modernu, ali opet neodoljivo toplu atmosferu. Više informacija možete saznati na njihovom Instagram profilu

***

Naslovna fotografija: @lutajuci_putnik
Tekst: Ilda Lihić-Isović 

PUTOVANJA , 24.6.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@lutajuci_putnik

Podijeli:

Posljednje objavljeno