Ovih 6 frizura biramo kada želimo promjenu, a šišanje nije opcija - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

Ovih 6 frizura biramo kada želimo promjenu, a šišanje nije opcija

KOSA
13.10.2021.

Dolazak jeseni i promjene u prirodi oko nas motiviraju nas da i sami poželimo osvježiti našu rutinu, garderobu, ali i frizuru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ako se pitate kako napraviti nešto novo za vašu kosu, a da to ne uključuje šišanje kod frizura, pronašli smo rješenje u obliku odličnih praktičnih frizura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polupodignute frizure, pletenice i razni dodaci poput šnala mogu postati vaši najbolji prijatelj pri stiliziranju odličnih i itekako primjetnih frizura.

S obzirom na vašu dužinu kosu, izaberite frizuru koja će vam najbolje pristajati u nastavku.

UVIJTE VRHOVE KOSE PREMA VANI

Ova frizura koju posuđujemo od Emme Chamberlain sa njenog izdanja na Met gali ove godine zanimljiv je prekret za standardni lob.

BUBBLE PLETENICA

Jedna od popularnih frizura koja traži tek nekoliko gumica sigurno je bubble pletenica koja je brzo gotova, a idealno je osvježenje za standardni rep u kosi.

ZAGLADITE KOSU PREMA NATRAG I POLUPODIGNITE JE

Anya Taylor-Joy ove godine posebno oduševljava svojim frizurama, a ona koja je privukla našu pažnju ovog puta jeste ovo zaglađeno polupodignuto izdanje. Frizura je vrlo jednostavna, možete ju i sami napraviti doma, a tako je elegantna i sofisticirana.

PLETENICA OKO GLAVE

Ova dama na Instagramu privlači pažnju svojim domišljatim idejama za nesvakidašnje frizure koje radi sama. Upravo ćete i vi uz ovaj video naučiti kako sami splesti pletenicu oko glave.

IGRA S ŠNALAMA

Trik koji često koriste i it dame s Instagrama jesu šnale kojima učine svaku frizuru mrvicu zabavnijom i odvažnijom. Upravo ovakva frizura može biti vaš odabir za druženja i šetnje.

VEOMA VISOKI REP

Ariana Grande zaštitnica je ove frizure i njena izdanja često pokazuju koliko jedan visoki rep može biti efektan. Nakon što podignete kosu u rep, gumicu sakrijte uz pomoć jednog pramena kose i nekoliko šnala koji će taj pramen kose zadržati na mjesto i voila.

***

Naslovna fotografija: @alexgaboury
Tekst: Marija Perić

KOSA , 13.10.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

@alexgaboury

Podijeli:

Posljednje objavljeno