Zahvaljujući glasovima potrošača, voda Jana osvojila Best Buy Award u BiH - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

Zahvaljujući glasovima potrošača, voda Jana osvojila Best Buy Award u BiH

LIFESTYLE
13.10.2021.

Zahvaljujući glasovima potrošača, prirodna mineralna negazirana voda Jana dobitnica je priznanja Best Buy Award u Bosni i Hercegovini u kategoriji negaziranih voda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U okviru Best Buy Award istraživanja, koje je u BiH provedeno u 6. mjesecu 2021. godine, od ispitanika je traženo da navedu naziv negazirane vode u boci koja po ličnom ili iskustvu bližnjih nudi najbolji omjer cijene i kvaliteta na bosanskohercegovačkom tržištu.

Najveći broj potrošača se opredijelio za Janu.

„Osvajanjem ove nagrade Jana je još jednom dobila potvrdu svoje kvalitete, jer Best Buy Award nose isključivo vrhunski proizvodi. Ponosni smo i sretni što bh. potrošači upravo tako percipiraju naš brend te im se zahvaljujemo za povjerenje i vjernost našoj prirodnoj mineralnoj vodi Jana“, rekla je Vedrana Vlahović, voditeljica robne marke Jana.

Best Buy Award je projekat švicarske organizacije ICERTIAS. Ovo istraživanje ne mjeri ni tržišne udjele niti snagu brenda, već isključivo i samo iskustvo i mišljenje potrošača (ispitanika) o tome ko po njihovom stavu nudi najbolji odnos cijene i kvalitete na tržištu u određenoj kategoriji.

Na osnovu iskustva i mišljenja javnosti, koristeći inovativna tržišna istraživanja, ova organizacija precizno traži, otkriva, certificira i nagrađuje vrhunske kompanije, proizvode i usluge s ciljem da potrošačima širom svijeta olakša odluku pri kupovini.

ICERTIAS je sa svojim certifikacijski programima Best Buy Award, QUDAL - QUality meDAL i Customers' Friend, prisutan u više od 40 zemalja svijeta na pet kontinenata.

Na tržištima na kojima je prisutna, u prosjeku više od 70% građanstva ističe da bi radije kupovalo proizvode i usluge koji nose ICERTIAS certifikacijske oznake.

* * * 

Tekst: Promotivni članak/Promo
Fotografija: Promo 

LIFESTYLE , 13.10.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike