Jednom riječju – neodoljiva! Jakna po uzoru na slavni Chanel model dostupna i u BiH. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Jednom riječju – neodoljiva! Jakna po uzoru na slavni Chanel model dostupna i u BiH.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
8.9.2023.

Jesen je sezona kojoj se svi raduju unatoč hladnim danima, jer s njom dolaze i slojeviti outfiti, a u ormar nam se vraćaju najdraže jakne, blejzeri i baloneri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedan od modela koji nikada ne izlazi iz mode je kultna Chanel bouclé jakna, koja često služi kao inspiracija za komade iz high street ponude. Nas je svojim dizajnom ovaj put osvojila neodoljiva jaknica iz MANGO dućana u nježnoj, svijetlo zelenoj boji, koja će otjerati svako jesensko sivilo i popraviti raspoloženje.

 Iako je već sama po sebi toliko upečatljiva, ne možemo ne spomenuti detalj u koji ćete se zasigurno zaljubiti - gumbe u obliku zlatnih srca. Tako chic!

Mi u glavi već vidimo outfite koji podsjećaju na glavnu aktericu serije Emily u Parizu, a privlačan nam je i ovaj scenarij djevojke koja u pariškom restoranu ispija omiljenu kavu i jede macarons. Sigurni smo da će vas kombinacije s ovim blejzerom u mislima povesti baš u takav trenutak.

 Uhvatite svoj primjerak na linku ispod fotografije


MANGO 139 KM

* * *
Naslovna fotografija: @emilyshak

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno