Vlašić, Blidinje, Visoko: Ove 3 vikendice u BiH imaju i jacuzzi - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Vlašić, Blidinje, Visoko: Ove 3 vikendice u BiH imaju i jacuzzi

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
28.11.2023.

Vrhunac priče o opuštanju nerijetko počinje i završava riječima poput: "i jedan jacuzzi", "napunim kadu i ležim satima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Da bi vaš naredni odmor zaista imao ovakav ugođaj pronašli smo tri autentične vikendice, uređene u drugačijim stilovima i na tri različite lokacije u BiH. Kratki odmor, produženi vikend, ali i kraće proslave s prijateljima želimo provesti tako da u potpunosti napunimo baterije.

Imajući na umu sve potrebe, želju za lijepim interijerom, umirujućim okruženjem i mogućnosti da maksimalno guštamo izdvojili smo tri lokacije, od kojih svaka odgovara različitim potrebama i ukusima. Ali, sve tri imaju nešto zajednično - jacuzzi i udaljenost od gradske buke.


Vila Hasandić

Nalazi se u Visokom. Već smo jedan članak posvetili njenom interijeru, a ovaj put je izdvajamo kao must see lokaciju, ako želite odmoriti u prirodi, uz jacuzzi i daleko od gradske vreve. 

 

 

Planinska kuća na Vlašiću

Prvi, veliki snijeg poželjet ćete dočekati baš ovdje. Zamotani u mekanu dekicu s pogledom na okruženje, a zatim uskočiti u jacuzzi. Pored okruženja, obradovat će vas i činjenica da je Rosa Brandis u potpunosti pet friendly.

 

 

Bačva u Blidinju

Sigurni smo da se sjećate autentične Bačve na Blidinju koje definitivno pripadaju zasebnoj kategoriji svojim interijerom i okruženjem. Upravo će taj vibe biti poseban dodatak atmosferi uz jacuzzi.

 

* * *
Naslovna fotografija: @majamalnar

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno