Nestvarno lijep 'Instagram spot' sa pogledom na Istanbul koji želimo posjetiti što prije - Bonjour.ba - bh.lifestyle mag...

Nestvarno lijep 'Instagram spot' sa pogledom na Istanbul koji želimo posjetiti što prije

PUTOVANJA
24.4.2021.

Istanbul je jedan od gradova koji fascinira posjetitelje i domaće stanovništvo svojom živahnošću i velikom raznolikošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo da je u umjetnosti i kulturi, jelu i piću, kupovini ili sportu u Istanbulu uvijek ima nešto novo za svakoga i za svaki ukus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lista stvari i mjesta koje trebate posjetiti u Istanbulu uistinu je velika, no jedno posebno mjesto je #mustsee lokacija za ljubitelje prelijepih fotografija i pogleda na grad.

'Photo spot' koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, Taht İstanbul, zapravo je postavljena scenografija fotografskog studija koji se nalazi na vrhu zgrade sa jednim od najljepših pogleda na grad. Ulaz u ovaj foto studio se naplaćuje 100 turskih lira (11,50 eura), a u okviru te cijene za potpuni tradicionalni doživljaj možete iznajmiti i tradicionalnu tursku odjeću.

Posjeta ovom mjesto sigurno će ostati posebna uspomena u vašem dnevniku putovanja, a fotografije u nastavku motivirati da ga dodate na vašu bucket listu.

***

Naslovna fotografija: @istanbul.lovestory
Tekst: Ilda Lihić-Isović

PUTOVANJA , 24.4.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Foto by:

@istanbul.lovestory

Podijeli:

Posljednje objavljeno