Ovaj Instagram profil sa odjevnim kombinacijama para s Tajvana će vam izmamiti osmijeh na lice! - Bonjour.ba - bh.lifest...

Ovaj Instagram profil sa odjevnim kombinacijama para s Tajvana će vam izmamiti osmijeh na lice!

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
4.11.2021.

U Junu prošle godine Reef Chang, mladić s Tajvana, jednostavno nije mogao gledati svoju baku i djeda kako žive monoton život, te je odlučio napraviti Instagram profil posvećen njima i održivoj modi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chang Wan-ji ( 83 godine) i njegova žena Hsu Sho-er (84 godine) su vlasnici praonice rublja koja se nalazi na Tajvanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reef je prepoznao potencijal, kako u baki i djedu tako i u mnoštvu odjeće koju ljudi zaboravljaju pokupiti, a čuva se u praonici godinama.

Želio je ovim projektom osvijestiti ljude o održivoj modi, te zajedno sa bakom i djedom kreira neodoljive kombinacije sa zaboravljenomodjećom, kojima bi pozavidjele mnoge zaljubljenice u modu.

Iako je na ovom profilu objavljeno svega 75 objava, @whantshowasyoung  broji preko 675.000 pratitelja koji se oduševljavaju kombinacijama i energijom ovog starijeg para.

Njihove kombinacije su sve samo ne tipične za njihove godine, te ih možemo vidjeti u zanimljivim uzorcima i krojevima, te outfitima sa jarkim bojama. Od modnih dodataka, čini se da najviše uživaju u beretkama.

U nastavku pogledajte još neke od njihovih kombinacija.

* * *  

* * *  

* * *  

* * *  

* * *  

* * *  

* * * 

Naslovna fotografija: @wantshowasyoung
Tekst: Emina Smaka 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno