10 kombinacija koje će vas inspirisati za kreiranje outfita u 7. mjesecu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 kombinacija koje će vas inspirisati za kreiranje outfita u 7. mjesecu

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
1.7.2022.

7. mjesec je tu i ljeto je već uveliko stiglo u grad, s toga nam prozračne i stylish kombinacije trebaju više nego ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S obzirom na to da su temperature visoke, lagani i prirodni materijali su prioritet pri kreiranju svakog looka. Lan i pamuk će učiniti da se osjećate ugodno, a njihova prirodna svojstva će pripomoći manjem znojenju. Bijeli i komadi u nude nijansama su zaštitni znak ljeta, kako zbog estetike koja odgovara moru, plažama i sunčanim danima tako i zbog samih boja koje manje privlače sunce. Ako provodite vrijeme vani, komade u crnoj boji ostavite za početak jeseni. 

 Iako nam je na prvom mjestu prioriteta udobnost i lijep osjećaj materijala na koži, želimo kreirati kreativne kombinacije. Po dozu inspiracije smo zavirili na naš omiljeni izvor, Instagram profile najdražih nam modnih entuzijastica. Kao i uvijek uspjeli smo pronaći idealne kombinacije za svaku priliku, a da ispunjava sve naše kriterije dobro kombinacije za ljeto. U nastavku se i sami inspirišite odabranim kombinacijama. 

 

Kombinacije za 7. mjesec 

* * * 
Naslovna fotografija: 
@nazifeeozcan 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno