Volite bež, smeđu i oker? Donosimo 11 kombinacija koje možete kopirati do proljeća. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Volite bež, smeđu i oker? Donosimo 11 kombinacija koje možete kopirati do proljeća.

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
28.1.2024.

Zimsko okruženje nam donosi nešto jednostavniju paletu boja i manjak šarenila (za razliku od raskošnih tonova kojima jesen prošara prirodu), pa kroz outfite rado zadržavamo zagasite jesenske tonove i u sezoni koja dolazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada kažemo tonovi jeseni, mislimo na zemljane boje poput smeđe, zelene, svih nijansi od oker žute do nježne bež, ali i zagasite crvene i narančaste. Prednost ovakvih tonova je prije svega to što u njima uvijek možete pronaći nijansu koja se savršeno slaže s vašim tenom, ali ih i međusobno s lakoćom upariti u jedan harmoničan look.

 Mogućnosti za kombiniranje su neograničene, posebno nakon što savladate ovih par lekcija za slaganje outfita u trenu.


Monokromatski outfit

Možete birati omiljenu boju iz palete zemljanih tonova i u potpunosti se „okupati“ jednom njenom nijansom. Ako pak želite unijeti malo dinamike u kombinaciju, birajte više nijansi iste boje.

 Zemljani tonovi uz snažan kontrast jačih boja

Klasiku zemljanih tonova poput nježne bež možete uvijek „razbiti“ jarkim i upadljivim tonovima poput crvene za dašak energije u danu. Ako želite neutralniju kombinaciju boja, postavite akromatske tonove poput bijele ili crne u kontrast sa zemljanim tonovima i dobit ćete bezvremenski look za svaku priliku.

 


 

Igra tekstura i printa

Ne zaboravite u outfit unijeti dinamiku poigravajući se raznim teksturama poput kože i pletenine ili pak posegnite za upadljivim komadima s printom poput karo uzorka ili uvijek šarmantnih prugica.

 

* * *
Naslovna fotografija: @veneti.a

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno