Zaljubljenost ili ljubav? Ovih par znakova pomoći će da vidite razliku. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zaljubljenost ili ljubav? Ovih par znakova pomoći će da vidite razliku.

Tekst:

Arijana Bošnjak

LJUBAV & BRAK
1.10.2023.

Znamo da se može dogoditi da niste uvijek potpuno sigurni u svoje emocije, a nekada još manje u emocije vašeg partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S tim da se radi o nečemu potpuno osobnom, nemoguće je dati točan odgovor na ovo kompleksno pitanje. Međutim, postoje mali znakovi koji će pomoći da donesete konačnu odluku ukoliko vas muči pitanje vrijedi li ostati u nekom odnosu.

 Prioriteti i dosljednost

Kada je u pitanju iskrena ljubav, češće ćemo staviti jedni druge kao prioritet u životu, u smislu poklanjanja našeg vremena drugoj osobi te konstantnog pokazivanja interesa za njihov život i unutarnji svijet. Njihove potrebe ćemo staviti visoko na ljestvicu prioriteta jer nam ljubav podsvjesno nalaže da brinemo za dobrobit te osobe i da joj često ljubav pokažemo malim znacima pažnje. 

S druge strane, površna zaljubljenost neće nam dati jaku motivaciju i bit ćemo nestalni u našoj prisutnosti u tuđem životu.

 Duboke emocije i podrška

Netko tko iskreno voli bit će svome partneru podrška u dobrim i lošim trenutcima. Zaljubljenost će često spakirati kofere i bježati kroz vrata na prve znakove ozbiljnijih situacija i problema dok će ljubav sve to stoički iznijeti na svojim leđima. Ako netko s vama podijeli sve dobro i loše, nade i snove za budućnost, znate da mu je zaista stalo i da želi sanjati zajedno s vama.

 Planiranje budućnosti i dugoročna predanost

Prava ljubav u nama često pobudi želju da s nekom osobom dijelimo život i sve ono dobro i loše što nam realnost donosi. Ako vas netko svakodnevno uključuje u svoje kratkoročne, ali i dugoročne planove, gotovo pa možete biti sigurni da je u pitanju ljubav.

Kada vam se učini da osoba izbjegava takve razgovore i često priča o svojim planovima za budućnost u koje vi niste uključeni, obično je to dobar znak da osoba nema ozbiljne namjere ili jednostavno još uvijek nije sigurna u svoje emocije.

 

* * *
Naslovna fotografija: @doctordana

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno