Ručak ispod vodopada? Ovo unikatno iskustvo uživanja u hrani doživite već ovaj vikend - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Ručak ispod vodopada? Ovo unikatno iskustvo uživanja u hrani doživite već ovaj vikend

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

PUTOVANJA
10.7.2023.

Kada pomislite na posebno mjesto za ručak ili večeru, vjerujemo da i vi pomislite na prekrasne panorame prirode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U potrazi za jednim takvim mjestom gdje ćemo odmah na prvu reagovati sa "wow" pronašli smo jedinstvenu ideju restorana smještenog ispod vodopada koja vam pruža nevjerojatno iskustvo uživanja u hrani dok se vi rashlađujete u rijeci.

 


 

Riječ je o Roškom slapu na rijeci Krki, 35 kilometara od Šibenika, koji je jedna od najljepših i najatraktivnijih lokacija Nacionalnog parka Krka.

 Zanimljivo je da je ovo šesti i pretposljednji vodopad koji možete posjetiti u ovom Nacionalnom parku. U etno selu koji se nalazi nizvodno od samog vodopada ima nekoliko restorana, suvenirnica i mlin. Do samog mjesta možete doći i brodovima koji voze otprilike svakih sat vremena, a ako se želite osvježiti u Krki, onda je ovo idealna lokacija.

 Smješten ispod i pored padajuće vode, u restoranu Seosko domaćinstvo "Kristijan" možete uživati i u domaćim specijalitetima i sigurni smo da ćete se osjećate kao da ste dio bajke. Zvukovi vode i miris prirode stvaraju atmosferu koja opušta i osvaja sva osjetila.

 


 

Riječ je o etno restoranu u kojem se za ručak i večeru poslužuju neki od najfinijih suhomesnatih proizvoda i svježih sireva.

 

 


Restoran ima bazen od prirodnog kamena do kojeg se dolazi kamenim stepenicama gdje posjetitelji mogu sjediti u vodi ili ispod stepenica gdje se mali vodopad slijeva. Kao što smo već pomenuli za nezaboravno iskustvo, možete jesti za stolovima koji su postavljeni odmah do vodopada. 

 


 

Bilo da idete sa društvom ili porodicom ova vrsta okruženja pruža nevjerojatnu pozadinu za uživanje u hrani i stvara jedinstveni doživljaj koji se ne može iskusiti nigdje drugo.

 ***
Naslovna fotografija: @angelinamaa

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno