Villeroy&Boch: Brend obilježio 275 godina postojanja u salonu namještaja Como - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Villeroy&Boch: Brend obilježio 275 godina postojanja u salonu namještaja Como

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
14.12.2023.

Tradiciju dugu skoro tri vijeka malo koja kompanija može da održi. Villeroy&Boch to uspijeva čak 275 godina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Svoj veliki jubilej su odlučili da obilježe i u Banjaluci. Prošlog četvrtka, u salonu namještaja Como u Banjaluci, uz ugodno druženje, zakusku i muziku, upriličena je proslava 275 godina postojanja svjetskog brenda posuđa Villeroy&Boch.

 Za sve prisutne, saradnike i goste, priču o najfinijem porcelanu je predstavila Kristina Balikić, prodajni predstavnik Villeroy&Boch brenda za Balkan.
Da ljubav gradi i spaja, upravo svjedoči priča o nastanku poznatog svjetskog brenda posuđa Villeroy&Boch.

Te davne 1748-godine, Francois Boch zajedno sa svoja tri sina započeo je proizvodnju keramičkog posuđa i dekorativnih umjetničkih predmeta u zapadnoj Njemačkoj, na granici s Francuskom i Luksemburgom. 88 godina kasnije, Jean - Francois Boch se udružio sa uspješnim proizvođačem keramike Nicolas Villeroyem i tako je nastao Villeroy&Boch, 1836.godine.
Pozadinu ove priče dodatno je upotpunila činjenica da su se kćerka Vileroya i sin Bochov upoznali na vrtnoj zabavi, kako je to i priličilo u 19. vijeku, što je dovelo do njihovog zaljubljivanja. Ubrzo shvataju kako moraju da kažu roditeljima da se vole i da žele da se vjenčaju. Očevi , dotadašnji rivali, povedeni tim saznanjem dogovaraju se da od tog dana postaju jedna porodica, jedan brend – Villeroy&Boch.

Od tada pa do danas, brend Villeroy&Boch je prepoznatljiv kao sinonim za kvalitet i bezvremenski dizajn koji generacijama i godinama unazad stvara lijepe uspomene i podsjeća na magične trenutke.

Ostajući vjerni vlastitoj istoriji, ali i dopuštajući nove uticaje u procesu proizvodnje, Villeroy&Boch uvijek je uspijevao ostati autentičan te prilagoditi se svakom vremenu s uvođenjem novih tehnologija. Na taj način, godinama predstavlja oličenje elegancije za stolom i priča nam priče o posuđu napravljenom od najfinijeg porcelana.
Old Luxemburg Brindille, La Boule, Manufacture Rock, samo su neke od kolekcija za koje je Villeroy&Boch dobio nagrade za dizajn, a kao najprodavanije kolekcije svih vremena prepoznate su Flow, Artesano, MarieFleur, Audun Ferme, Royal, Amazonia i Xmass kolekcijeWinter Bakery i Toys Fantasy.
Svi ovi proizvodi su upravo i dostupni u salonu namještaja Como, u Banjaluci. Za sve ljubitelje Villeroy&Boch u toku je nagradna igra u kojoj je moguće osvojiti i njihov praznični set posuđa, a više detalja saznajte klikom na zvaničnu Instagram stranicu Como salona.

 

* * *
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno