Trebević: Kućica u kojoj želimo provesti ostatak ove zime - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Trebević: Kućica u kojoj želimo provesti ostatak ove zime

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
31.1.2024.

Niste sigurni gdje organizovati cozy, planinsko druženje s prijateljima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Onda imamo super lokaciju za vas. Bilo da je riječ o produženom vikendu s porodicom, proslavi s prijateljima ili o solo bijegu iz grada i od obaveza, ove kućice A - frame oblika na Trebeviću će sigurno odgovoriti na vaše potrebe. Samo 10 minuta vožnje od centra Sarajeva dijeli vas od narednog odmora. 
Ova simpatična fotografija dvije kućice pod snijegom prvo je što smo vidjeli i odmah nas je kupila. Nakon zavirivanja u interijer, sigurni smo da je bilo opravdano "suditi joj po koricama".

Interijer ovih kućica jednako je cozy kao što izgleda izvana, a u svakoj od njih mogu boraviti po četiri osobe. U sklopu njih dostupni su vam parking, bar, sobe za nepušače i naravno WiFi.
Ništa manje neće biti zanimljiva u proljetnom i ljetnom periodu kada snijeg i skije zamijenimo za zelenilo, uživanje na suncu i roštiljanje. 
Sa 77 recenzija i ocjenom 9,6 na Bookingu ova lokacija jedan je od favorita za svako naredno druženje van grada. Upečatljiva kućica A - frame oblika ljubiteljima udobnosti, prirode i komfora pružit će sve što je potrebno za kvalitetan odmor i druženje.

* * *
Naslovna fotografija: Booking.com 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno