Psst… saznajte što se krije u torbama našeg tima i što je neophodno imati uz sebe. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Psst… saznajte što se krije u torbama našeg tima i što je neophodno imati uz sebe.

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNI DODACI
20.4.2024.

Bilo da govorimo o danu provedenom u uredu, na kavi s prijateljicama ili o večernjem izlasku, znamo da je za svaku djevojku svakodnevica nezamisliva bez torbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


To je naš mali svemir koji krije mnoštvo stvari i ima ulogu osobnog asistenta, koji čuva sve one sitnice koje nam mogu zatrebati u svakoj situaciji. Mini, midi ili maxi, svaka torba treba sadržavati nekoliko osnovnih elemenata koji će olakšati, ali i uljepšati dan.

Mi smo zavirili u torbe našeg Bonjour.ba tima i otkrili što se to može naći u torbi svake djevojke, a uz to smo na must have listu dodali još nekoliko stvari koje je uvijek dobro imati pri ruci.
Neki dodaci su univerzalni i vjerujemo da ni same ne idete van bez stvari poput novčanika, ključeva i mobitela. Nije nas iznenadilo ni to što su se u torbama Bonjour djevojaka kao obavezni detalj našli balzami, sjajila i ruževi za usne. Kroz dan jedemo i pijemo pa uvijek dobro dođe imati mali lip kit spreman, kako bismo popravili makeup te dodali malo boje, ali i hidratacije na usne za svjež izgled.
Kada smo kod hidratacije, ne zaboravljaju ni na lijepe i njegovane ruke pa su se u njihovim torbicama našle i kreme za ruke – nešto što preporučujemo da dodate na listu obaveznih stvari koje vas prate iz dana u dan.

Na toj listi su se našle i sunčane naočale i šnale za kosu, koje će u trenu pomoći da podignete look na višu razinu i promijenite frizuru ovisno o situaciji u kojoj se nađete.
Inspirirani torbicama naših djevojaka, dodali bismo da je neophodno i maleno zrcalo za praktični touch up, ali i parfem, kako biste ste s vremena na vrijeme osvježili vaš mirisni potpis. Predlažemo da nosite malene testere kako bi parfem zauzimao što manje prostora.
Za kraj, mi bismo na listu dodali još i vlažne i suhe maramice, kao i power bank za mobitel - sitnice koje često spašavaju dan. Iako se lista čini duga, iz iskustva našeg tima, možemo reći da čak i u mini torbe stane zaista neočekivano puno sitnica.

* * *
Foto: Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno