Akcija, komedija i kriminal: Nova Netflix serija zbog koje ćete ostaviti sve druge - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Akcija, komedija i kriminal: Nova Netflix serija zbog koje ćete ostaviti sve druge

Tekst:

Emina Smaka

FILMOVI & SERIJE
15.3.2024.

Ukoliko ste ljubitelji Guy Richie filmova ili možda konkretnije, The Gentlemen filma iz 2019., onda je nova Netflix serija vaš novi hobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Riječ je o spin offu tog filma i ostaje vjeran priči filma ''The Gentlemen''


The Gentlemen 


U središtu serije je Eddie Horniman, nasljednik velikog imanja svog oca, ispod kojeg otkriva carstvo marihuane, čiji vlasnik je legendarni Mickey Pearson. Radnja je prepuna intrigantnih detalja, crnog britanskog humora i u konačnici ludosti. 

 Iako je filmska postava The Gentlemen bila neponovljiva - Matthew McConaughey,  Colin Farrell i Hugh Grant, čini se da ni nova ekipa nije razočarala. 

Theo James igra Eddia Hornimana, a kada su tu i Vinnie Jones i Giancarlo Esposito možete biti sigurni da vas očekuju zabavni, akcioni momenti. 

 
Mnogi ovoj seriji predviđaju iconic status koji imaju serije Breaking Bad ili Sopranosi

Mišljenja publike 

Na IMDb ima ocjenu 8.4, a komentari gledatelja obećavaju dobru zabavu. 

,,Elegantan, cool, duhovit - to je upravo ono što biste očekivali od Gaja Ričija. Karikaturni likovi i duhovita priča.''

 ,,Film je bio sjajan i u njemu su bile uključene velike zvijezde poput Metjua Mekonahija, Čarlija Hanama, Kolina Farela, Hjua Granta, Džeremija Stronga, između ostalih, tako da sam na osnovu samo tih zvijezda mislio da se ovo neće mjeriti. Pogriješio sam. Ovo je bilo briljantno. Doslovno nisam mogao prestati gledati ovo i uživao sam u svakoj sekundi.''

* * * 
Foto: IMDb

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno