Bringing sexy back! Donosimo inspiraciju za vašu narednu tetovažu. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bringing sexy back! Donosimo inspiraciju za vašu narednu tetovažu.

Tekst:

Nevena Divčić

BEAUTY SAVJETI
19.2.2024.

Vrijeme je za novu tetovažu ili ste se odvažili napraviti taj korak po prvi put?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Leđa pružaju veliku površinu za kreativan i izražajan dizajn, a tetovaže na ovoj lokaciji često imaju poseban značaj. Postoje mnoge opcije dizajna koje možete razmotriti, od krupnih i detaljnih do minimalističkih i suptilnih.

 Za krupni dizajn, mnogi se odlučuju za velike motive koji pokrivaju veći dio leđa. To može uključivati prirodne pejzaže poput planina, šuma ili okeana ili apstraktne uzorke.

Cvijeće također može biti lijep krupan dizajn za leđa, s detaljnim motivima koji se protežu duž kičmenog stuba ili preko ramena.

 S druge strane, minimalistički dizajn može pružiti suptilan, ali jednako upečatljiv izgled. Jednostavne linije, simboli ili male slike mogu biti elegantan izbor ako želite diskretniju tetovažu na leđima. Cvjetni motivi u minimalističkom stilu mogu uključivati male, stilizirane cvjetove ili jednostavne linije koje oblikuju cvjetni uzorak duž leđa.


Foto: @poppysmallhandstattooKada razmatrate dizajn tetovaže na leđima, važno je uzeti u obzir vašu osobnost, stil i željenu estetiku. Bez obzira da li preferirate krupni ili minimalistički dizajn, važno je surađivati s kvalificiranim umjetnikom kako biste osigurali da se vaša vizija pretvori u trajno umjetničko djelo koje će vas inspirisati godinama i u kojem ćete uživati.

 

Foto: @gillian.east

Foto: @gillian.east

* * *
Naslovna fotografija: @ann_pokes

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno