Otkrili smo luksuzni smještaj u šumi, na samo 3 sata vožnje od Sarajeva - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Otkrili smo luksuzni smještaj u šumi, na samo 3 sata vožnje od Sarajeva

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
22.2.2024.

Baš kao što piše u opisu Instagram profila ove dvije kućice, ovo je arhitektonski dragulj koji će vam omogućiti da vrijeme i prostor osjetite po vašim uvjetima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasaUskočite u ulogu glavnog lika! 

Kada kažemo da uskočite u ulogu glavnog lika onda zaista i mislimo tako. Ovaj prostor će vas pri prvom pogledu asocirati na interijer kakav vidite u svojim omiljenim dramama i trilerima ili zamišljate za vrijeme čitanja. 


Foto: Airbnb

Foto: @tara_cabins_purenatureAko uzmemo u obzir to koliko su umirujuće fotografije ovog prostora, onda ne možemo dozvoliti da doživljaj istog u potpunosti prepustimo samo mašti.


Foto: @Airbnb

Foto: @AirbnbOve dvije kućice, Tara Cabins Pure Nature, smjestile su se u Konjsku Rijeku u srce Nacionalnog parka Tara i tik do jezera Zaovine. E da, osim što dok ispijate prvu kafu imate pogled na jezero, do istog se veoma lako možete došetati.


Foto: @AirbnbIdealno je mjesto za odmor s porodicom, prijateljima, partnerom, ali i inspirativan prostor za retreat. Vjerujemo da rad u ovakvom okruženju donosi mnoštvo novih ideja i malo laganiji pristup svakodnevici i tempu koji bismo sebi inače zadali u gradskoj vrevi. 


Foto: @AirbnbU jednoj kućici može boraviti pet osoba, a u drugoj tri, što je opet, čini pogodnom za malo veće grupe. U obje je dostupno sve što vam može zatrebati za vrijeme boravka van doma, a na zahtjev možete dobiti i dodatnu opremu za bebu, poput malog krevetića ili hranilice. 


Foto: @Airbnb

Foto: @Airbnb

Foto: @Airbnb

Foto: @AirbnbPrilikom uređenja interijera fokus je bio na svakom segmentu pa će vas oduševiti izbor boja, količina svjetlosti, ali i dekoracija. Jednoj od prostorija poseban šarm daju restaurirane skije koje su se upotrebljavale u planinskim predjelima 30 – ih godina prošlog vijeka. 


Foto: @Airbnb

Foto: @Airbnb


Kažemo vam – veoma inspirativan prostor!  

Ono što će vas dodatno obradovati je činjenica da su Tara Cabins Pure Nature pet friendly, ako je vaš ljubimac u kategoriji do 8 kg. 


Foto: @tara_cabins_purenature

Foto: @katarina_mandarina


Bookirate?

* * * 
Naslovna footgrafija: @katarina_mandarina

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno