4 stolića za kavu s kojima ćete kreirati neodoljiv dnevni boravak u trenu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 stolića za kavu s kojima ćete kreirati neodoljiv dnevni boravak u trenu

Tekst:

Arijana Bošnjak

INTERIJERI
24.5.2024.

Stolić za kavu je centralni dio svakog dnevnog boravka i ključni je element za stvaranje tople i ugodne oaze za odmor i opuštanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osim toga, on je centar oko kojega se okupljamo i s prijateljima i obitelji, prostor gdje su izložene naše omiljene knjige, suveniri i svijeće koje će prostoru dati dodatnu toplinu.

 Osim što služi kao praktična površina za svakodnevne aktivnosti, stolić za kavu ima važnu estetsku ulogu pa tako njegov dizajn, materijal i boja mogu uvelike utjecati na cjelokupni dojam dnevnog boravka.

U današnje vrijeme se slavi ljepota raznolikosti pa je u dućanima moguće pronaći raznovrsne modele koji se lako uklapaju u različite stilove uređenja interijera. Od rustikalnih drvenih modela, preko elegantnih modela čistih linija pa sve do onih modernih s metalnom konstrukcijom – izbor je neograničen.

 Mi smo ovaj put zavirili u dućane JYSK i Lijepe kućne stvari i pronašli 4 neodoljiva modela među kojima se zasigurno krije i vaš novi favorit. Na našoj listi omiljenih našao se trendy drveni stolić, moderni mramorni model i stolići s elegantnim zlatnim i crnim metalnim detaljima.


4 stolića za kavu


* * *
Naslovna fotografija: @loannemenezesdecor

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno