Zaboravite na modne dileme. Ovih 8 kombinacija olakšat će vaše jutarnje spremanje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zaboravite na modne dileme. Ovih 8 kombinacija olakšat će vaše jutarnje spremanje.

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
29.2.2024.

U vrtlogu sezonskih modnih trendova, gdje svaka nijansa i uzorak ima svoj trenutak sjaja, postoji nešto neosporno privlačno u jednostavnosti sive boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Uprkos bogatstvu boja i raznolikosti uzoraka koje nam zimska moda pruža, ponekad se ipak okrećemo prema jednostavnoj, gotovo umirujućoj nijansi sive.

 

Foto: @darjabarannikDok nas različiti stilovi pozivaju na eksperimentiranje s raznim bojama i dezenima, postoji nešto izuzetno elegantno u sposobnosti sive boje da istovremeno odrazi suptilnost i sofisticiranost. Idealna je za dane kada nas stilska inspiracija napusti te želimo izgledati dobro, ali u isto vrijeme osjećati se lagodno i udobno

 

Foto: @hey_irmaSiva boja dolazi do izražaja kao ključni element za postizanje profinjenog stila. Modne insajderice ne oklijevaju u posvećivanju pažnje ovoj neutralnoj paleti, koristeći je kao osnovu raznolikih kombinacija koje istovremeno isijavaju samopouzdanjem i sofisticiranošću.

 Od poslovnih izdanja koja uključuju midi suknje i oversized kapute, do ležernih kombinacija s tenisicama i udobnim trenerkama, siva boja dominira

 

Foto: @agi_stylizacje

Foto: @nicolerusssellDok svjedočimo raznolikosti modnih trendova, siva boja ostaje konstanta koja nas uvijek vraća svojoj jednostavnoj, ali neodoljivoj privlačnosti. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @pauline__dt 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno