Sarajevo: Party u zadnji momenat? Evo gdje možete dočekati 2024. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sarajevo: Party u zadnji momenat? Evo gdje možete dočekati 2024.

Tekst:

Nevena Divčić

EVENT
29.12.2023.

Bude li vam prerano početi s planovima za doček Nove godine u isto vrijeme kada počnu i pitanja “Gdje ćeš za Novu”?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Već u novembru osobe iz okruženja počinju planirati gdje će provesti kraj ove godine i s kim je dočekati. No, s obzirom na to da u tom periodu često mislimo kako imamo dovoljno vremena, previše ponuđenih opcija često rezultira manjkom inspiracije gdje zaista želimo dočekati Novu godinu i kako se zabaviti u ovom periodu.

 Upravo iz tog razloga odlučili smo pronaći nekoliko zabava koje će vam se svidjeti, a nekim se možete pridružiti već u ovom trenutku.


Lucky Block Party

Party je počeo danas u Bosanskom kulturnom centru, a trajat će i sutra, s početkom od 11 h do 23 h. Riječ je o događaju koji je okupio izlagače umjetničkih djela, pića poput rakija i craft piva, hrane, ali  i sve kreativce koji se mogu pohvaliti autentičnim proizvodima i vještinama.

 Uživanje u umjetninama i gourmet poslasticama popraćeno je dobrom muzikom za koju su zaduženi: DJ MEX, DJ SIX BEATS, DJ RYO i DJ ZLIJAY, a ulaz na party je besplatan.


KAWA 

Pomenuti DJ ZLIJAY se 30. i 31.12. nalazi na jednoj od sarajevskih omiljenih lokacija. Za DJ pultom u KAWI, svojom muzikom će vas zabaviti od 14 h. 

 Silver & Smoke

Nemojte propustiti happy hour! Silver & Smoke najavljuju najbolje zagrijavanje pred party za doček Nove godine. Za DJ pultom - CALKINS i AXON

 Dom mladih 

31.12. od 22 h do 6 ujutro u Domu mladih će vaši domaćini biti After Affair i Bonjasky.

 Ok, zašto ste još uvijek tu? Karte se rasprodaju brzinom svjetlosti, a BKC čeka s ukusnim craft pivom!

* * *
Naslovna fotografija: @emilisindlev

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno