Romantična komedija koju možete gledati s mamom: Film s Brooke Shields 1. na Netflixu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Romantična komedija koju možete gledati s mamom: Film s Brooke Shields 1. na Netflixu

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
18.5.2024.

Postoji neka posebna čar u romantičnim komedijama, posebno ako svojom glumačkom postavom neke od nas vrate u prošlost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


To pokazuje i Netflix lista najgledanijih filmova, gdje se ponovno našla klasična, američka romantična komedija. U filmu Mother of the Bride glavnu ulogu ima Brooke Shields, uz jednako neodoljiv ostatak glumačke postave: Benjamin Bratt, Miranda Cosgrove i Chad Michael Murray (što će razveseliti sve obožavatelje serije One Tree Hill i njegovog lika – Lucasa).


Foto: @brookeshields

Foto: @brookeshieldsRadnja filma prati Lanu (Brooke Shields), strogu majku kojoj se teško pomiriti s činjenicom da joj se kći Emma (Miranda Cosgrove) iznenada udaje, posebno iz razloga što se vjenčanje održava na dalekom Tajlandu.

Stvari se dodatno zakompliciraju kada Lana otkrije da je mladoženjin otac (Benjamin Bratt) njezina bivša ljubav i muškarac koji joj je slomio srce. Detalje i razvoj događaja nećemo pisati, kako biste sami procijenili je li ovo komedija koju i sami dodajete na listu favorita ili se radi o još jednom laganom filmskom ostvarenju koje ćete pogledati samo u svrhu opuštanja od svakodnevice.


Foto: @brookeshields

Foto: @brookeshieldsMother of the Bride nudi klasične elemente romantične komedije, a veliki bonus je i egzotična destinacija kao savršena kulisa za snimanje ove vrste filma. Unatoč mješovitim kritikama, film bi mogao biti ugodan izbor za one koji traže laganu i zabavnu romantičnu komediju.

Film je dostupan na Netflixu, a mi donosimo trailer koji će vam dati mali uvid u neodoljivu scenografiju koja vas čeka.


* * *
Naslovna fotografija: @mirandacosgrove

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno