Volite psihološke trilere? Serija Ripley donosi intrige kojima nećete odoljeti. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Volite psihološke trilere? Serija Ripley donosi intrige kojima nećete odoljeti.

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
6.4.2024.

Psihološke intrige, manipulacije i neočekivani obrati – ako su vam ovo omiljeni elementi u filmskim i serijskim ostvarenjima, imamo naslov za vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ripley je serijal koji je izašao na Netflix ovog tjedna, a koji je i prije same objave stekao veliku popularnost. Sada već možemo reći da postoji dobar razlog za to.

Radnja je već poznata fanovima filmskog klasika Talentirani gospodin Ripley, u kojem su 1999. glavne uloge tumačili Jude Law (Dickie Greenleaf), Gwyneth Paltrow (Marge Sherwood) i Matt Damon kao gospodin Ripley. Zahvaljujući brojnim pohvalama publike i kritike, film je postao klasik ovoga žanra koji se nalazi na must watch listama i nakon 25 godina.


Foto: @mrporter

Foto: @boglioliofficialKreirani prema romanu Patricie Highsmith, film i serija imaju isti sinopsis koji obećava da će vas zadržati ispred malih ekrana i na rubu kauča, do posljednje minute.

Serija, kao i film, prati život mladog i lukavog Ripleya (Andrew Scott), koji ulazi u svijet bogatstva i privilegija nakon što ga je otac bogatog nasljednika angažirao da mu pronađe sina Dickia (Johnny Flynn). Kroz osam epizoda pratimo kako se Tom infiltrira u idilični život Dickieja Greenleafa i njegove djevojke Marge (Dakota Fanning) te postaje opsjednut Dickiejevim životom.

 Za one koji nikada nisu pogledali ovaj klasik, a serija im je privukla pažnju, zaustavljamo se s detaljima ovdje i donosimo napeti trailer koji otkriva tek dovoljno da poželite odmah početi bingati.


* * *
Naslovna fotografija: @netflixpl

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno