Izdvojili smo 8 popularnih serija koje vrijedi pratiti ovog ljeta - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Izdvojili smo 8 popularnih serija koje vrijedi pratiti ovog ljeta

Tekst:

Marija Perić

FILMOVI & SERIJE
23.7.2021.

Potraga za novom serijom koja ima odličnu radnju, dobru scenografiju i sjajan tim glumaca nije laka, no srećom sada imate maleni šalabahter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istražili smo koje to serije kradu najveće simpatije gledatelja i izdvojili favorite iz raznih žanrova i sa različitim pričama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neke od ovih serija će vas nasmijati, druge će pak učiniti da očekujete neočekivano. Par serija će vas šarmantno uvesti u svoje drame, dok će vas druge odvesti u imaginarna carstva i učiniti da upoznate sve čari moderne znanstvene fantastike.

No, sasvim smo sigurni da ćete, kada pronađete seriju najbolju za vas, već nakon prve epizode, htjeti kliknuti na sljedeću.

Koje serije vrijedi gledati ovog ljeta, otkrijte u nastavku.

The Good Doctor
Priča o 'dobrom doktoru' počinje kada mladi Shaun Murphy sa autizmom dobije priliku raditi na kirurškom odjelu u prestižnoj bolnici.  

Dynasty

Dramatična serija prati dvije najbogate obitelji u njihovoj želji da dobiju što veću kontrolu nad bogatstvom, ali i djecom.

The Bold Type

U ovoj seriji prolazite iza kulisa svakodnevnog života dama koje rade za jedan od najpoznatijih globalnih časopisa.

Shadow and Bone

Mračne snage urote se protiv Aline Starkov kada oslobodi izvanrednu moć koja bi mogla promijeniti sudbinu njezina ratom razorenog svijeta.

Virgin River

U potrazi za novim početkom, medicinska sestra Melinda Monroe preselila se iz Los Angelesa u zabačeni grad sjeverne Kalifornije i iznenadila se što i koga pronalazi.

Lupin

Inspiriran pustolovinama Arsène Lupin, lopov Assane Diop kreće u osvetu ocu za nepravdu koju mu je nanijela bogata obitelj. Drugi dio stiže uskoro.

Behind Her Eyes

Ovo je priča o Louise, samohranoj majki sa sinom i honorarnim poslom u psihijatrijskoj ordinaciji. Ona započinje vezu sa svojim šefom i započinje nevjerojatno prijateljstvo s njegovom suprugom.

Summertime

Ovo je moderna ljubavna priča smještena tijekom ljeta na jadranskoj obali. Nepobitna atrakcija ujedinjuje Ale i Summer, dvoje ljudi iz vrlo različitih svjetova.

***

Naslovna fotografija: Jonathan Wenk/Freeform
Tekst: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno