5 provjerenih i cool ideja za poklone s polica bh. drogerija - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 provjerenih i cool ideja za poklone s polica bh. drogerija

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
16.12.2023.

Tražite li još jedan način da obradujete žene u svom okruženju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Pri odabiru poklona za žene očima i rukama odmah krećemo prema beauty proizvodima, modnim dodacima i slatkišima bogatog okusa ili unikatnim predmetima koji će izazvati oduševljenje. Pritom, uvijek imamo na umu dob, hobije i potrebe osobe za koju biramo poklon ili više njih.

U posljednjoj šetnji kroz dm drogerie markt birali smo poklone koji će ujedno obradovati, ali i biti korisni ženama u našem okruženju. Kreirali smo pravi jedan mali goodie bag i jedva čekamo da s nama zavirite u njega! 

Inspirisani činjenicom da je svaki dan nova prilika da darujemo poklone dragim ljudima oko sebe, odabrali smo artikle iz svijeta ljepote koji će biti korisni tokom cijele godine. Bilo da želite odabrati poklone za praznike, važne godišnjice ili rođendan ovdje će se naći nešto zanimljivo čemu će se obradovati pa vjerujemo, svaka žena u vašem okruženju.
Kroz razgovore i članke o ljepoti naglašavamo značaj njege kože tokom cijele godine. Ne smijemo zaboraviti na hidrataciju tijela i kože i prilagođavati periodima u godini.
 

Njega usana

Ok, kreiramo goodie bag s proizvodima koji će u nekom trenutku zatrebati svakoj ženi. Od čega krenuti? Od proizvoda koji se nalazi u većini torbica. 

Inspirisani hladnim zrakom i dodatnom njegom koja nam je potrebna, u goodie bag dodajemo balzam za usne koji će sigurno biti koristan u torbici svake žene u vašem životu, od kćerke do beauty entuzijastica koje žele osigurati dodatnu njegu. Bee Balm Cool Lips balzam za usne idealno je rješenje za njegu suhih i osjetljivih usana. Formula 99% prirodnih sastojaka pčelinjeg voska, karite maslaca i ulja pamuka, od kojih je sačinjen, pružaju svu potrebnu njegu koži usana


Njega lica

Cilj ovih poklona, osim pokazivanja vrednovanja osobe, pružanja pažnje i želje da je obradujemo, u ovoj selekciji je i podsjetiti na važnost brige o sebi i stvaranja jednog self care rituala. Kada govorimo o vremenu koje izdvajamo za sebe, nerijetko se na jednoj takvoj listi stvari u kojim uživamo nađe i ritual njege kože i stavljanja maske na lice. 

AiryFit Pearl sheet maska za lice je pogodna za suhu i normalnu kožu, a njena dodatna prednost je sastav bez alkohola.Nakon hidratacije dolazi dodatna njega. Neutrogena Bright Boost serum za lice zahvaljujući svojoj posebnoj formuli djeluje na crvenilo, tamne fleke i pigmentacije na koži. Osim toga, on će redovnom upotrebom pomoći koži u obnavljanju i spriječiti prve znakove starenja.Njega kože

Nikako ne možemo propustiti u rutinu brige o sebi dodati i njegu kože tijela. Lavanda je dokazano zadužena za umirujući uticaj na osjećaje, umanjivanje stresa i bolji san. Dakle savršena je opcija kao cherry on top, trenutaka koje izdvajamo za sebe. 

On the go!

Goodie bag, a ni ženske, na početku članka pomenute torbice, ne možemo zamisliti bez slatkih, sitnih, ali korisnih beauty proizvoda. Tako se balzamu za usne u svakom trenutku dana pridružuje Balea You Are Wonderful krema za lice, tijelo, usne, stopala. S veličinom od samo 30 grama i oblikom koji stane i u najmanju torbicu, ovo je beauty dodatak koji će sigurno obradovati, a i poklon koji smo zajedno kreirali će izgledati još interesantnije.Upotpunite ga bombonama, omiljenim slatkišima i ne zaboravite darovati i vlastitu kreativnost dodatnim trudom pri odabiru pakovanja i ukrasa.

 

Bonjour.giveaway - Dobitnica nagrade


Drage dame, hvala što ste se igrale s nama. Dobitnica našeg Facebook darivanja je Adela Spahovic Miric. Čestitamo!

Zamolit ćemo vas da se sa svojim kontakt informacijama javite u Bonjour.ba Facebook Inboks.

* * *
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci