Zavirili smo u Penti i pronašli 5 komada stvorenih za ljeto i more. Izaberite favorit. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Zavirili smo u Penti i pronašli 5 komada stvorenih za ljeto i more. Izaberite favorit.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
12.6.2024.

Bh. brend Penti već nam je prije privukao pažnju modelima toplih i ugodnih papuča, kao i hulahopki koje su pratile trendove prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovaj put nam je pažnju privukla njihova ponuda komada za plažu koji su stvoreni za tople ljetne večeri uz more, a neki će čak savršeno pratiti i ležerne kave u gradu.

 Prva na našoj listi favorita našla se oker žuta suknja s čvorom. Ovaj komad ističe se svojom svježom bojom i laganim materijalom koji je idealan za vruće ljetne dane. Suknja je praktična i moderna te se zahvaljujući toplom zemljanom tonu može lako kombinirati s različitim gornjim dijelovima.
Drugi komad koji nas je osvojio je rupičasta, pletena haljina u uvijek elegantnom crnom tonu. Ova haljina kombinira eleganciju i ležernost, a njezin rupičasti dizajn dodaje dodatnu dozu šarma.
Treći komad koji ističemo je royal plava haljina s izrezima. Ova haljina je prava kombinacija udobnosti i sofisticiranosti. Izrezi na bokovima čine ju savršenim izborom za večernje šetnje uz obalu ili romantičnu večeru na terasi restorana.
Na listu smo dodali i topić s čvorom, s neodoljivim printom i ljetnim tonovima bijele i oker žute. On će upotpuniti kombinacije za more i dati im dozu chica.
Za kraj, biramo ovaj upečatljivi kupaći u kontrastnim tonovima crne i bijele koji ćete s lakoćom upariti s ostalim ljetnim komadima. 
Vjerujemo da ćete ovdje pronaći onaj favorit koji će vas pratiti u najdražim ritualima nadolazeće sezone.

* * *
Naslovna fotografija: @pheebslfashion

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno