3 stvari kojima želimo reći „Si“! Odvažnost, osobni rast i sloboda. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 stvari kojima želimo reći „Si“! Odvažnost, osobni rast i sloboda.

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

BEAUTY SAVJETI
13.12.2023.

„Si“ – neodoljiva talijanska riječ koja, iako tako kratka, može nositi veliku snagu i moć kada znamo prave stvari kojima treba reći da!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Pretvorite ju u snažnu afirmaciju koja vas prati u svakodnevici i stvara onaj mali glas u glavi koji vodi prema boljem životu, karijeri i odvažno izraženoj individualnosti.

Vodeći se time da je život protkan odlukama i prilikama te da pozitivne afirmacije kreiraju našu budućnost (onu koja je ispunjena rastom, slobodom i odvažnosti), donosimo 3 stvari kojima trebate reći „Si“ u vašoj svakodnevici.

 „Da“ svemu onome što želimo biti

Kada kažete „Si“ svemu onome što znate da želite biti, dajete priznanje svom potencijalu. To znači da ćete odlučno prihvatiti svoje snove i ciljeve čak i onda kada se čine daleki i nedostižni. Ta mala riječ će vas usmjeriti i pomoći da ostvarite svoje želje i uz to evoluirate u najbolju verziju sebe.

Bilo da se radi o karijeri ili osobnom rastu, govoreći „da“ kročite bliže prema svom vlastitom uspjehu. Prije svega, definirajte svoje želje o tome što želite biti, a zatim postavite jasne ciljeve kako da to i ostvarite. Naravno, na putu prema ostvarivanju tih ciljeva trebate reći "da" promjenama koje su neophodne u procesu rasta i učenja. 


„Da“ odvažnosti

Reći „Si“ odvažnosti znači da sami sebi dajemo obećanje da nećemo biti vođeni strahom, niti ćemo oklijevati na našem putu prema snovima. Ovako možete odvažno preuzeti rizik i izaći iz svoje zone komfora.

Odvažnost je temelj napretka koji vam pomaže da se izborite s preprekama za koje ste mislili da ih je nemoguće pobijediti. Svaki put kada posumnjate u sebe i kažete "ne" novim prilikama i izazovima, uzimate pomalo od svog samopouzdanja i s vremenom napredak postaje izazovniji. Dakle, recite glasno "Si“ odvažnosti i hrabrost vam postaje prijatelj, a borba s promjenama onda postaje lakša.


„Da“ slobodi i ljubavi

Kako reći prešutno „Si“? Mi predlažemo da to kažete svojim mirisom.

Parfem ima snažnu moć da probudi u nama posebne emocije pa čak i nostalgiju, a osim njegovih mirisnih nota, često se želimo povezati i s pričom koja se krije iza njegovog dizajna i koja i sama postaje jedan oblik pozitivne afirmacije.

Stoga, vjerujemo da će vas oduševiti parfem koji prezentira snagu riječi „da“. Kako je rekao i slavni dizajner Giorgio Armani"Riječ Sì je najmoćnija riječ. Ona je izbor da prihvatimo beskrajne mogućnosti života i svakog aspekta sebe".
Sva ta snaga krije se u novoj bočici parfema Sì INTENSE koji se krije na policama parfumerije INOMA. To je parfem koji vas vodi kroz svakodnevicu i potiče da vaše odluke donosite uključujući i razum i emocije, dok vam njegove tople note crnog ribiza, baršunasto cvjetno „srce“ i senzualni miris vanilije donose priču o slobodi, strasti i ljubavi. Kroz ovu intenzivnu mirisnu simfoniju izrazit ćete svoju ženstvenost, ali i snažan, odlučan karakter.

Ova parfemska kreacija donosi novo poglavlje parfema Sì, u bočici koju će zasigurno svaka od vas poželjeti na svojoj beauty polici kao kolekcionarski primjerak. Bočica s kojom je Armani tim mislio i na našu planetu te nam donosi verziju koja se može uvijek iznova puniti jer jer dizajnirana da izdržava test vremena.
Stručno izrađeno staklo, već kultni oblik Sì bočice i glamurozni sjaj loga tiskanog u zlatnoj nijansi, savršena su dekoracija koja će odražavati vašu ljubav prema parfemima, jednako koliko i naklonost prema profinjenoj dozi luksuza.

U novoj kampanji opet ćete vidjeti slavnu glumicu Cate Blanchett, koja vam svojim neustrašivim i samouvjerenim stavom može dočarati kakav osjećaj stvara par kapljica ovog intenzivnog mirisnog buketa.
Dodajte parfem na vrat, zapešća, u kosu... i prošetajte miris slobode i ljubavi kroz grad!

* * *
Foto: Armani Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci