Kako miriše celebrity: Brad Pitt - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako miriše celebrity: Brad Pitt

Tekst:

Nevena Divčić

BEAUTY SAVJETI
29.1.2024.

Jedan od decenijama najpopularnijih glumaca često je tema brojnih intervjua i tračeva kroz koje se provlači informacija da njegove navike u higijeni nisu na zavidnom nivou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Odlučili smo malo dublje ispitati o čemu se zapravo radi i otkriti – kako miriše Brad Pitt

Za početak, možemo demantovati sve tvrdnje koje se odnose na lošu higijenu. 90ih godina, u periodu traganja za filmskim ostvarenjem i ulogom koja će od njega napraviti zvijezdu, Brad je živio sa svojim prijateljem, također glumcem, Jasonom Priestleyem. Glumac je spomenuo kako su se on i Brad u tom periodu, loše finansijske situacije i životnih navika, takmičili ko će duže izdržati bez tuširanja. 


Foto: @britishgqKratko nakon toga, u istom intervjuu u showu  Live! With Kelly and Mark, dodao da vjeruje kako to više nije slučaj. To je bilo dovoljno da poželimo istražiti koje mirisne note se onda kriju na Brad Pittu


Foto: @gq


Onda, kako miriše Brad? 

Na Lorenzo Villoresi Musk. Tačnije, na unisex parfem koji je kombinacija ruža s čistim mošusom zaslađenim vanilom i dodatkom sandalovine.

Prvi vrhu su cvjetne note i kardamom, a u srcu parfema slijede ih geranium ili iglica i note ruže. Bazu parfema čine sandalovina, jantar, mošus, vanilija, hrastova mahovina i brazilsko palisanderovo drvo.


Foto: @people


Hm, pa tako nekako smo to i zamišljali. A vi?

* * *
Naslovna fotografija: @gq

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno