Ove zavodljive parfeme će on obožavati (a i vi)! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ove zavodljive parfeme će on obožavati (a i vi)!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

BEAUTY SAVJETI
23.5.2024.

On ulazi u prostoriju i svi primijete hod, odjevnu kombinaciju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada prolazi pored vas ili se zagrlite, kao cherry on top ostaju note njegovog parfema. Dobar parfem je jedna od efektnih nadopuna našem izgledu i utisku koji ostavljamo. Odličan je način za izražavanja ličnosti te pomaže u kreiranju jedinstvenog identiteta i osjećaja posebnosti. Dodatno tome, mirisni molekuli stimulirani od parfema mogu izazvati pozitivne emocije, a komplimenti drugih na račun mirisa dodatno povećavaju naše samopouzdanje. 

Pravi parfem učinit će da se osjećate privlačnije, svježije i sigurnije u sebe. Baš je to ono što želimo za voljene osobe te ako tražite savršen poklon za muškarca koji voli da miriše dobro, a uz to i privlačno, ne tražite dalje - mi vam donosimo viralni favorit!
Obnovljena linija mirisa Instinct, idealna je za svakog muškarca koji želi da osvoji svojim stilom i harizmom.

Uvijek vjeran sebi i svojim instinktima, David Beckham je inspiracija iza ove trajno uspješne linije mirisa koja sada dolazi u novom, upečatljivom izdanju. Sa modernim dizajnom, ovi mirisi odišu muževnom elegancijom, senzualnošću i sofisticiranošću.

 Linija Instinct sada uključuje četiri mirisa: Instinct, Bold Instinct, Follow Your Instinct i novi True Instinct. Svaki od ovih mirisa dostupan je u formatu eau de parfum, pružajući tako dugotrajno iskustvo koje će sigurno impresionirati.


True Instinct

Stvoren je za samosvjesne muškarce koji znaju ko su i to prihvaćaju
. Ovaj privlačni miris inspiriran je Davidovim samopouzdanjem, evocirajući osjećaj slobode. Drveno-amberov sastav otvara se zelenom, balzamičnom notom borovih iglica, stvara trenutnu svježinu. Ovo kontrira s toplim i senzualnim srcem koje se gradi oko nježnih tonova cedrovine. 


Instinct

Instinct je stvoren za energičnog muškarca koji se usuđuje slušati svoju intuiciju. Prenoseći živahni osjećaj dinamizma, ovaj muževni fougère citrusni miris inspiriran je autentičnom i karizmatičnom osobnošću Davida Beckhama. Vibrantni miris otvara se treptajem svježine zahvaljujući svijetloj noti bergamota. U svom srcu, začinjena kardamomom, pruža bogatstvo i neočekivanu toplinu prije nego što se smiri na senzualni potpis sa zemljanim tonovima pačulija. 


Foto: @thierrykubafilms

 

Bold Instinct

Bold Instinct je miris za samouvjerene muškarce koji se ne boje donositi hrabre odluke. Isijavajući samopouzdanjem i uvjerenošću, ovaj drveno-aromatični miris potiče muškarce da ostanu nepomirljivo vjerni sebi. Smjelo balansiran miris otvara se biljnom svježinom lovora prije nego što otkrije suptilnu začinjenu toplinu muškatnog oraščića. Na kraju, kombinacija dimljenih drvenastih nota pruža duboko muževno iskustvo.

 Follow Your Instinct

Uzbudljiv i osvježavajući, Follow Your Instinct namijenjen je muškarcima sa avanturističkim duhom koji slijede svoje ambicije. Inspiriran Davidovom strašću za životom, ovaj drveni miris obuhvaća njegovu hrabrost i odlučnost. Živahna ledena limunska kombinacija stvara osvježavajući dojam koji vodi do sofisticiranog srca s čistim, cvjetnim notama cvijeta narandže.

* * *
Naslovna fotografija: @davidbeckham

Povezani članci

Najpopularniji članci