1 klik vas dijeli od savršenog stila: Melisin all black outfit za prijelazni period - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

1 klik vas dijeli od savršenog stila: Melisin all black outfit za prijelazni period

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
11.2.2024.

Melisa Aslı Pamuk, turska glumica, model i nositeljica titule Miss Turkey 2010, rođena je u Nizozemskoj, ali je poznata i kao modna insajderica koja zrači besprijekornim stilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U svijetu mode, postoje neke vječne istine koje je teško poreći, a jedna od njih je da crni outfit nikada ne izlazi iz mode. To je neosporno pravilo koje vrijedi u svakoj prilici i za svaku sezonu. All black outfit može biti vaš go - to odabir bilo da je riječ o posebnom eventu ili opuštenom izlasku s prijateljicama.

 
Ono što je ključno kod ovog outfita, pored njegove svestranosti za odabir prilike na kojoj ćete se pojaviti u njemu, jeste i odabir materijala. Naime, Melisa nosi pleteni džemper, svilenkastu suknju te kožne čizme. Tri materijala koja svi imamo u ormaru, ali zajedno, u all black izdanju, daju dodatnu posebnost. 

 
Dolaskom prijelaznog perioda godine, Melisa predlaže da se okrenemo ovom klasiku s novim perspektivama. Dok se pripremamo za promjene u vremenu i temperaturi, all black outfit pruža savršenu ravnotežu između elegancije i praktičnosti. Dodajući slojeve različitih tekstura, možemo stvoriti slojeviti i zanimljivi izgled koji će nas pratiti kroz sve vremenske uvjete.

 
Stoga, neka Melisina kombinacija bude vaša inspiracija za nadolazeći period. Slijedite njezinu viziju i eksperimentišite s različitim teksturama i materijalima kako biste oživjeli svoj stil i istaknuli svoju osobnost. 

* * * 
Foto: @melisapamuk

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno