Jeste li ga već probali? Donosimo sve detalje o viralno popularnom makeup proizvodu. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Jeste li ga već probali? Donosimo sve detalje o viralno popularnom makeup proizvodu.

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MAKEUP
15.5.2024.

Za početak – ako mislite da je ovo samo još jedna priča i viralno neopravdani hype – griješite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ako samo malo koristite društvene mreže i pratite barem jednu influencericu šanse da već niste vidjeli ovaj proizvod su minimalne. Online svijet tvrdi da je ovaj proizvod dupe za Charlotte Tilbury Flawless Filter. No, vama prepuštamo da sami provjerite tu teoriju.


Savršen proizvod za "No makeup" makeup

Maybelline New York Instant Perfector Glow u samo jednom kliku kroz svoj popularni spužvasti aplikator pruža dovoljnu količinu za početak kreiranja makeup looka. Njegova tekstura lako se stapa s kožom te prekriva nesavršenosti i ujednačava ten.

Ovo je jedan od onih light - coverage i multifunkcionalnih makeup proizvoda koje možete nadograditi, a na osnovu viralno popularnih videa na društvenim mrežama, jasno je da ne ostavlja težak osjećaj maske na licu.
Naći će se među vašim omiljenim ako volite prirodan glow i laganiju teksturu. Jednostavnije rečeno, ovaj proizvod je idealan za one koji su u potrazi za „my skin, but better“ makeup proizvodima.

Maybelline New York Instant Perfector Glow će pružiti blistavu kožu u samo jednom kliku. Lako se stapajući s kožom prekrit će nesavršenosti i ujednačiti ten.
Jednostavno nanošenje i besprijekoran ten

Ako ste ranije koristili Maybelline New York Instant Eraser korektor onda ćete se vrlo brzo uhodati i s nanošenjem ovog proizvoda. Gornji dio okrenite u smjeru strelica dok se proizvod ne pojavi na spužvici i nanesite proizvod na lice uz pomoć spužvice, blendajući ga prema vani

Za čišćenje aplikatora je potrebno samo da obrišete višak suhom maramicom i nikako ne kvasite proizvod.
 

Maybelline New York Instant Perfector Glow je dostupan u četiri nijanse:

  • FAIR – LIGHT
  • LIGHT
  • LIGHT – MEDIUM
  • MEDIUM


 Proizvod vrijedan pažnje 

Uz viralno popularne online recenzije i informacije koje smo mi podijeliti s vama, jasno vam je da je ovo makeup proizvod koji bi u samo nekoliko poteza mogao doprinijeti i vašoj rutini šminkanja. Ako ste tip osobe koja ne voli koristiti mnogo proizvoda te voli jednostavnu i ustaljenu beauty rutinu koja je uvijek spremna za brzo kreiranje onda će ovo biti perfect match.
Koju god nijansu odaberete u skladu sa svojim tenom, koža će sigurno zračiti svježinom i prirodnim sjajem, bez obzira na vaše višesatne dnevne aktivnosti.

Koju vi birate i javljate li nam svoje utiske?

* * *
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci