Moody: Donosimo inspiraciju za tamni manikir - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Moody: Donosimo inspiraciju za tamni manikir

Tekst:

Nevena Divčić

BEAUTY SAVJETI
31.1.2024.

Praznična atmosfera je ostala iza nas pa skidamo svoj festive manikir i okrećemo se drugim trendovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Za razliku od makeupa u beauty svijetu, manikir mnogo duže zadrži svoju popularnost pa ako želite biti u korak s trendovima još uvijek nećete pogriješiti ako se odlučite za chrome manikir ili aura nail art. Isti su još uvijek među omiljenim te samo dobijaju svoje nadopune uz različit dizajn ili kombinacije boja.


Foto: @gel.bymegan


Kada govorimo o bojama ne možemo zanemariti ni to da vas za naredni manikir inspirišemo maksimalističkim dizajnom i unošenjem pečata vlastitog stila i u nail art koji nosite.

Crvenu biramo u svim njenim nijansama i toliko uživamo u njoj da joj se decenijama ne može osporiti titula vladarice svijetom manikira. No, sustižu je nijanse tamnoplave, tamnozelene i smeđe, a crna rukama daje posebnu eleganciju, iako važi za edgy pristup manikiru.


Foto: @tami_lol


Ako želite pokušati s nekom od tamnijih nijansi, ali niste sigurni je li to najbolji izbor za vas, kombinujte ih sa šljokicama, cirkonima ili interesantnim nail artom

 No, ako radije uživate u minimalizmu i manikiru uz koji ne odstupate od svojih navika, onda vam donosimo inspiraciju za nijanse koje će privući pažnju


Inspiracija za manikir u tamnim bojama

 

Foto: @sansilt

Foto: @dashagrigoreva

* * *
Naslovna fotografija: @april.to.you 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno