MANGO ima sniženje i do 50 %, a uz ovih 8 komada spremni ste za sve prilike - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

MANGO ima sniženje i do 50 %, a uz ovih 8 komada spremni ste za sve prilike

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
21.6.2024.

…ljeto nam se vratilo u grad…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Stihovi pjesme koja nam ne izlazi iz glave ovih dana dok uživamo u sunčanim danima i šetnjama kroz grad. Osim ljeta, vratila su nam se i sniženja s kojima ćete se lakše pripremiti za ovu toplu sezonu i uz nekoliko komada osvježiti svoj ljetni look.

 U zraku se već osjeća radost kada pomislimo da savršeni ljetni outfit možemo uloviti po pristupačnijoj cijeni. Stoga smo ovaj put, nakon H&M ponude, zavirili što se našlo na velikom MANGO sniženju do 50 %.


MANGO favoriti na sniženju do 50 %

Na našoj listi od 8 favorita našli su se komadi za sve prilike – od ureda do vjenčanja, od kave u gradu do morskih avantura. Lepršave haljine u vibrantnim bojama kao što je ova crvena, idealne su za svečane prigode poput vjenčanja ili večernjih zabava.
Satenska zelena košulja i nježna bijela bluza, baš kao i klasične hlače u krem bijelom tonu, nude eleganciju i udobnost za radne dane i poslovne kombinacije koje će uz ovakve modele uvijek biti posebno chic.
Za brze transformacije looka između posla i kave, haljine na preklop su savršen izbor, pružajući sofisticiranost u samo nekoliko trenutaka spremanja.
Za kraj, na listi se našla i šarmantna t - shirt majica, idealna za casual trenutke te platnena torba koja je praktična za gradsku kavu ili opuštene šetnje uz more.


* * *
Naslovna fotografija: @nell_ivanovna

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno