Uz ovih 5 MANGO hlača u boji u trenu ćete kreirati chic poslovne lookove - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Uz ovih 5 MANGO hlača u boji u trenu ćete kreirati chic poslovne lookove

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
16.5.2024.

U proljeće moda oživljava, a naši ormari „traže“ nove komade koji će odražavati energiju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Hlače u boji su upravo onaj komad koji će osvježiti vašu proljetnu garderobu za posao. Umjesto klasičnih neutralnih tonova, odlučite se za živopisne nijanse koje će unijeti dašak vedrine u vaš radni outfit.

 5 MANGO hlača u boji idealnih za proljeće

U potrazi za idealnim modelima, zavirili smo u MANGO dućan i otkrili 5 idealnih modela koji će definitivno privući pažnju. Nježno žute i zelene hlače su pravi hit ove sezone, unoseći svježinu i optimizam u svaki look.
Svijetloplave hlače su elegantne i razigrane te su nezaobilazne za kreiranje profinjenijeg izgleda. Za one hrabrije, jarko crvene hlače su izbor koji će vas istaknuti iz mase, dodajući dozu samopouzdanja. Ako volite intenzivne boje, hlače u boji ciklame će definitivno biti vaš favorit, privlačeći poglede svojim energičnim tonom.
Osim što su ove hlače upečatljive po boji, MANGO vam donosi i raznolike krojeve i materijale koji odgovaraju različitim stilovima i prilikama. Zaokružite svoj proljetni look hlačama u boji i izrazite svoju kreativnost i u formalnim, poslovnim outfitima.

* * *
Naslovna fotografija: @petrajagodich

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno