Bijela MANGO haljina koja odiše elegancijom ispratit će sve prilike - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bijela MANGO haljina koja odiše elegancijom ispratit će sve prilike

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
11.6.2024.

Ljeto je doba koje nosi sa sobom neodoljivu želju za lakoćom i elegantnim kombinacijama u kojima je lakše podnijeti visoke temperature.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo u tim toplim mjesecima, bijele pamučne haljine postaju neizostavan komad u garderobi svake dame koja teži spoju udobnosti i stila. One su poput bijelog platna na kojem se svaka žena može izraziti na svoj način.

 Bijela boja ne samo da reflektira sunčeve zrake, čineći visoke temperature ugodnijima, već i ističe našu preplanulu put. No, ono što je posebno čini bijele pamučne haljine savršenima za ljeto jest njihova sposobnost da se uklope u različite prigode - od opuštenih dnevnih šetnji do večernjih izlazaka.

U potrazi za savršenim primjerkom ovog ljetnog komada, pronašli smo jedan neodoljivi model u MANGO dućanu. Haljina s tankim bretelama i efektnim pojasom u struku evocirat će profinjenost poput one kakvu je imala Grace Kelly.

Za posebnu dozu elegancije, donji dio koji se širi u A kroj, uz gornji dio na kojem se našao jedan lepršavi volan. Uz bijelu pamučnu haljinu poput ove, ljetni dani postaju još ljepši i inspirativniji.


Bijela MANGO haljina s pojasom


* * *
Naslovna fotografija: @lameesmourad

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno