Manikir: Maksimalizam će poslužiti kao inspiracija za naredni nail art - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Maxxximalists! Donosimo inspiraciju za naredni manikir.

Tekst:

Nevena Divčić

BEAUTY SAVJETI
15.1.2024.

Ok. Vrijeme je za još jedan manikir!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Volimo nude, clean trend manikira, crvene, zimske i praznične nokte. No, šta je s morem drugih trendova koji kombinuju različite tehnike. Zimski nail art u kombinaciji s prazničnim ili aura motivima. Chrome nokti u kombinaciji s bezvremenskom french tehnikom i još nekoliko cirkona ili detalja u zlatnoj i srebrnoj boji čine se kao inspirativan prijedlog.

 Volimo crvene nokte, ali volimo i kada je svaki veselo u drugoj boji. Inspirisani mnoštvom nail art ideja koje artisti svakodnevno dijele na svojim društvenim mrežama donosimo vam nekoliko prijedloga kako da kreirate svoj naredni manikir. 


French s twistom

Klasični frenchzamijenite ili upotpunite s cirkonima, malo dubljim nanošenjem boje ili se jednostavno odvažite probati boje koje ranije niste, kombinujući ih uz odvažne detalje i dizajn. 


Foto: @sansungnailsBoje i dezeni 

Raznolikost na noktima može imati sličan uticaj kakav odjeća ima pri dopaminskom odijevanju. Ovo definitivno podrazumijeva da uživate u pomalo funky stilu. Kombinujte omiljene motive i tehnike s bojama koje nužno nisu u srodnim nijansama. Tako ćete kreirati jedinstven nail art look

 

Foto: @j3nnailedit

Foto: @marianne_theodorsen

Još nekoliko prijedloga za naredni manikir


Foto: @malvinapilit

Foto: @lacednails_

Foto: @lacednails_


Koje vi birate za svoj naredni funky, zabavni manikir?

* * *
Naslovna fotografija: @traciethetech

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno