Lip oil: 5 favorita koji će se brzo naći i u vašoj torbici - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Lip oil: 5 favorita koji će se brzo naći i u vašoj torbici

Tekst:

Nevena Divčić

MAKEUP
16.3.2024.

Jedini makeup proizvod bez kojeg ne možete ni vi, a ni vaš omiljeni celebrity u 2024. godini je ulje za usne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovaj spoj svjetova dekorativne kozmetike i njege je sve što smo trebali, a da to nismo ni znali. Baš poput sjajila za usne pruža količinu sjaja koja u minimalan look unosi touch koji vam je potreban za njegujući izgled, a nešto glamuroznijem looku daje dodatni šarm.
Dakle, opravdano je ovo jedan od trenutno najpopularnijih proizvoda u beauty svijetu. Skoro da je postalo nemoguće vidjeti makeup rutinu beauty entuzijaste ili celebrityja bez omiljenog lip oil proizvoda.

Osim što pomažu pri njezi i pružanju zdravog i njegovanog izgleda, nerijetko omogućavaju i dugotrajnu hidrataciju koja je ključna za održavanje mekoće kože usana.
Jedna od ključnih karakteristika ulja za usne je upravo ta što kombinuje ljekovita svojstva biljnih ulja s estetskim efektom sjaja. Biljna ulja poput kokosa, argana i jojobe duboko prodiru u kožu usana, omekšavajući je i pružajući intenzivnu hidrataciju.

Ako volite svijet ljepote, vjerujemo da se nekoliko njih već našlo u vašoj makeup rutini. No, mi donosimo još pet prijedloga koje ćete poželjeti dodati u svoju torbicu.


Top 5: Ulje za usne


* * *
Naslovna fotografija: @hoskelsa

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno