Renovirate kupaonicu? Ovo je 11 najljepših koje će vas inspirisati. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Renovirate kupaonicu? Ovo je 11 najljepših koje će vas inspirisati.

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
17.3.2024.

Početak proljeća je savršeno vrijeme za osvježavanje doma, a jedno od područja koje često zanemarujemo je kupaonica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Baš u tom trenutku, kada priroda počinje da buja novim životom, donosimo vam 11 fascinantnih kupaonica s Instagrama koje će vas nesumnjivo inspirisati da i vi krenete u renoviranje vaše vlastite oaze.

 

Foto: @vivirdesign


S proljećem dolazi i želja za unošenjem boja u naše domove, a kupaonica ne mora biti izuzetak. Zato su tu ove inspirativne kupaonice koje kombiniraju živopisne nijanse s modernim dizajnom, stvarajući prostor koji odiše svježinom i energijom. 

 

Foto: @weezietowelsNo, unatoč tome, ne možemo zanemariti eleganciju i jednostavnost koje su nenadmašne. Zato su u ovoj selekciji i primjeri koji ističu kako manje može biti više, s minimalističkim dizajnom koji osvaja svojom sofisticiranošću.

 

Foto: @stefanisteinlaNa kraju, dodali smo i malo vintage estetike jer ponekad je doza nostalgije upravo ono što nam treba za potpunu inspiraciju. Zamislite se kao da ste izišli iz nekog romana i zakoračili u kupaonicu koja vam pruža osjećaj topline i udobnosti, ali istovremeno odiše šarmom minulih vremena.

 

Foto: @nathanschroderphoto

 


Uz ove raznolike primjere, nadamo se da ćete pronaći inspiraciju za svoju vlastitu kupaonicu i da će proljetno renoviranje postati uzbudljiv i kreativan proces koji će vam donijeti radost i zadovoljstvo. No, čak i ako vam velika renovacija nije planu, sigurni smo da ste se inspirisali za dekorisanje kupaonice u nešto drugačijem stilu

 

* * * 
Naslovna fotografija: @vivirdesign  

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno