Zapanjite goste već na ulazu u vaš dom! Kreirajte chic komodu uz ove detalje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zapanjite goste već na ulazu u vaš dom! Kreirajte chic komodu uz ove detalje.

Tekst:

Arijana Bošnjak

INTERIJERI
17.4.2024.

Uređenje predsoblja, hodnika i prednjeg dijela prostorije važno je jer predstavlja prvu sliku o tome kakav se interijer krije iza toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Stoga je važno da bude dobro organiziran i estetski privlačan. Kao savršen element za upečatljiv prvi dojam, postavljaju se komode - nezamjenjiv dio uređenja ulaza, koji donosi funkcionalnost i estetiku.

 Kada se radi o komodama, važno je odabrati one koje odgovaraju prostoru i vašim potrebama. Izaberite komode s dovoljno prostora za odlaganje ključeva, pošte i drugih sitnica. Nadalje, dodavanjem detalja poput svijeća, zrcala i coffee table knjiga možete unijeti dodatnu toplinu i osobnost u prostor.

Svijeće i lampe su izvrstan način za stvaranje ugodne atmosfere, posebno ako birate mirisne svijeće koje će dati dodatnu dimenziju interijeru, uključujući više osjetila.

 Zrcala će vizualno produbiti prostor i kreirati posebnu dinamiku igrajući se s prelamanjem svjetlosti i dodajući nove slojeve u prostor. Coffee table knjige ne samo da su prezentacija vašeg stila i interesa, već i element koji dodaje slojevitost i igru proporcija koja čini ovaj kutak još interesantnijim.


Foto: @halfway_wholeistic

Foto: @mrs.vesnatanasic

Foto: @homeonharbor

Foto: @donnadelaine_homeZa kraj, dodajte veliku vazu s cvijećem ili granom drveta, koja će dominirati komodom i dati joj na karakternosti.

 Važno je također voditi računa o estetici same komode. Odaberite stil koji se slaže s ostatkom prostora i uklapa se bojom, materijalima, ali i teksturom. Uz malo kreativnosti i pažljivog odabira, ulaz u vaš dom može postati privlačan i funkcionalan prostor koji pozdravlja goste s dobrodošlicom i stilom.

* * *
Naslovna fotografija: @halfway_wholeistic

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno