Od ponedjeljka do petka: Na posao nosimo kombinacije kakve kreira Valeria - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Od ponedjeljka do petka: Na posao nosimo kombinacije kakve kreira Valeria

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
31.3.2024.

Nedjelja je, ležite uz omiljenu seriju s grižnjom savjesti jer znate da trebate pripremiti kombinacije za radnu sedmicu pred vama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nije fer da ne možete uživati u opuštanju doma pa smo za vas kreirali mini šalabahter uz koji ćete pripremiti ne samo outfit za ponedjeljak, nego za cijelu sedmicu

 

Foto: @valerie.keiValerijin stil - gdje se poslovna elegancija susreće s dozom stila i opuštenosti. Valeria, s MSc u psihologiji i neuroznanosti mentalnog zdravlja, ne samo da je stručnjakinja u svojoj oblasti, uz to kreira poslovne kombinacije kakve ste sigurno i sami tražili na Instagramu. 

 Ona kreira jednostavne, ali sleek poslovne outfite koji su pravi pogodak za svaki dan u uredu. Bez obzira jeste li na početku karijere ili ste već iskusni profesionalac, Valeriine kombinacije su prilagodljive različitim stilovima

Šta je tajna njezinog stila?
Ona se ne opterećuje detaljima, već se fokusira na klasične komade koji se lako kombinuju. Od savršeno krojenih hlača do nezaobilaznih blejzera, njeni outfiti su uvijek profinjeni, ali s dozom neformalnosti koja ih čini pristupačnim i modernim.

 

Foto: @valerie.keiDakle, od ponedjeljka do petka, ne morate razbijati glavu što obući na posao - samo kopirajte Valeriine kombinacije i budite sigurni da ćete izgledati besprijekorno. 

 

* * * 
Foto: @valerie.kei

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno