15 kombinacija koje nosimo prvih 15 dana februara - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

15 kombinacija koje nosimo prvih 15 dana februara

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
1.2.2024.

U korak s prvim danima februara, osjećamo blagi zimski povjetarac koji nas poziva da pronađemo savršenu kombinaciju između topline i stila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Ovaj mjesec donosi nam raznolike temperature, od hladnih jutara do blagih povećanja temperatura u popodnevima, izazivajući nas da budemo kreativni u odabiru odjeće. Tradicionalno, bunde su i dalje u prvom planu, prkoseći hladnoći i dodajući notu elegancije svakoj kombinaciji.

 

Foto: @maralafontanNo, polako istražujemo i alternative klasičnim zimskim komadima. Kožne jakne i kaputi polako preuzimaju scenu, pridonošenjem sofisticiranosti i profinjenosti našem svakodnevnom izgledu. Kroz igru tekstura i boja, stvaramo stilski balans između estetike i udobnosti. 

 

Foto: @hoskelsa

Foto: @darjabarannik

Foto: @guzelsergeevaU casual varijantama, tenisice i jeans postaju naši vjerni pratitelji, omogućavajući nam da se osjećamo udobno bez gubitka na chic efektu.

 Dukserice i košulje postaju neizostavan duo, stvarajući savršen balans između opuštenosti i profinjenosti.

 

Foto: @veravanerp

Foto: @vicmontanariDok ulazimo u drugi mjesec, nosimo sa sobom spremnost za sve što nam vrijeme donese, bilo da su to niske temperature ili blaga zimska sunčana jutra. Inspiraciju crpimo iz različitih modnih kombinacija, prilagođavajući se svakom trenutku s dozom stila. 

 

Foto: @blancamiro

Foto: @morganerenaudi

Foto: @darjabarannik

* * * 
Naslovna fotografija: @ariviere 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno