Asortiman sladoleda King bogatiji je za tri nova člana - jeste li ih već probali? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Asortiman sladoleda King bogatiji je za tri nova člana - jeste li ih već probali?

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

GOURMET
5.6.2024.

Najpoznatiji okusi sladoleda King na štapiću s najvećom su pažnjom preneseni u inovativni format čaša u slojevima za nove prilike konzumacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Svaki sloj ovih sladoleda donosi drugačije teksture u obliku hrskavih komadića, kremastih sladoleda i mekanih preljeva. Uz omiljene okuse sladoleda King Majestic, King Obsession i King Supreme osjetit ćete potpuno novu razinu uživanja.

 Tri poznata Kinga u novim čašama

King Obsession i King Majestic dostupni su u posebnom, novom pakiranju, u čaši od 450 ml. Za sve ljubitelje karamele, tu je i novi King Supreme u čaši. Za razliku od sladoleda na štapiću, inovacija pakiranja sada omogućava uživanje u okusima Kinga i u onim posebnim trenucima posvećenima samo nama, a svaka prilika za uživanje uz King čaše postat će vam novo omiljeno doba dana.

 Zahvaljujući istančanim, omiljenim, ali i ponekim novim okusima te inovativnosti pakiranja, ovi se sladoledi savršeno uklapaju u novu komunikacijsku platformu Kinga “Escape the ordinaryʺ jer je samo jedan zalogaj ulaznica za putovanje koje budi sva osjetila i vodi na mjesto neodoljivih užitaka.

Praktičnost pakiranja nove linije sladoleda King in layers omogućava da svatko pronađe idealnu mjeru za sebe – bilo da uživa sam ili se pritom nalazi u omiljenom društvu.


Svaki sloj donosi novo bogatstvo okusa

Ljubitelje karamele posebno će oduševiti King Supreme u čaši – sladoled koji naglašava raskoš slane karamele i makadamija oraha.
King Obsession savršen je izbor za one koji obožavaju čokoladu jer se u čaši izmjenjuju slojevi hrskavih žitarica te različiti čokoladni preljevi. 
King Majestic u čaši – idealan za one koji vole osvježavajuće i voćne note, a koji ponosno nosi titulu jednog od najboljih sladoleda na svijetu. Slojevi ovog sladoleda nude savršenu kombinaciju voćnih i profinjenih nota bijele čokolade, cheesecakea i borovnice.Novi sladoledi King svaki će trenutak pretvoriti u nezaboravno iskustvo uživanja i bijeg u gotovo nestvaran svijet stvoren za svakoga. 

 

 

* * *
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci