Bili smo na unikatnom eventu sa Stankicom i Eldarom: Pričamo o modi, kavi i pametnim odabirima - Bonjour.ba - bh.lifesty...

Bili smo na unikatnom eventu sa Stankicom i Eldarom: Pričamo o modi, kavi i pametnim odabirima

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

EVENT
23.4.2024.

Postoje tri rituala koji nas prate svakodnevno i koji čine one sitne životne trenutke ljepšima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Moda, ispijanje kave i za mnoge (one punoljetne) omiljeni IQOS, kao bolja alternativa cigaretama (kada se ne žele baš u potpunosti odreći duhana i nikotina) daju nam priliku da zastanemo i napunimo baterije sitnicama u kojima istinski uživamo. Znajući da je sve od navedenog ljepše kada biramo proizvode najviše kvalitete, IQOS je kreirao unikatan event koji smo imali priliku posjetiti, a koji je spojio ova tri rituala u jednu neopisivo autentičnu priču.
Event je okupio ljubitelje IQOS uređaja u svome dućanu, u ARIA mallu, a naravno, na listi uzvanica se našao i Bonjour.ba te se veselimo s vama podijeliti nekoliko savjeta o tome kako sačuvati svoju odjeću i stilizirati oversized blejzer. Vodimo vas na malo putovanje kroz ovu noć posvećenu edukaciji, ali i zabavi, uz neodoljivi trio – moda, IQOS i kava.
Tu smo imali priliku naučiti više o IQOS uređajima i uvidjeti sve njihove prednosti. Činjenica da duhan u IQOS uređajima ne sagorijeva, već koristi naprednu tehnologiju zagrijavanja duhana, rezultira time da vaš omiljeni oblik pauze više ne ostavlja neugodan miris, pepeo i dim.

Dakle, ne ostavlja neugodne mirise ni na odjeći, što ga čini savršenom opcijom za one koji su posvećeni modi i pomno biraju najkvalitetnije materijale za svoje odjevne komade. Više o materijalima rekla je Stankica Stojanović, osnivačica brenda Stankica Suits, koja je prednost IQOS uređaja uvidjela kroz svoje kreacije.
Za kolekciju svojih odijela, Stankica bira posebne materijale poput vune, svile, pamuka i viskoze te i sama naglašava koliko takve materijale može uništiti duhanski dim. Svi mi želimo, kada biramo omiljeni outfit, nosimo omiljeni parfem, imamo čistu kosu… zadržati tu svježinu i nakon što dođemo doma i to je još samo jedna od prednosti koju pruža IQOS.

Imali smo priliku i probati Stankica Suits blejzere i uvjeriti se da njihov oversized kroj zaista jest univerzalan i da svima može savršeno pristajati isto odijelo. Osim toga, kada se obavijete tako ugodnim materijalom, stvarno želite da zadrži svoju svježinu i ugodan miris.
Stoga će i vaš izbor sigurno često biti IQOS only kafić – KAWA, koji je omiljena destinacija istinskih ljubitelja trećeg spomenutog rituala. Tu smo imali priliku poslušati Eldara Resića, vlasnika KAWE, koji je dodatno pojasnio ljepotu prostora bez duhanskog dima, a potom nam rekao i više o ritualu ispijanja kave u kojoj se fokus stavlja na kvalitetu.
Naime, KAWA je prostor u kojem možete dobiti specijalne vrste kave, koju sami prže i pripremaju s velikim posvećivanjem pažnje detaljima. Vaša kava će biti spremljena u vrhunskom aparatu koji prži i priprema kavu tako da zadržava i ističe najbolje okuse, a kako kaže sam Eldar, obećava da će ta šalica biti jedna od posebnijih koje ste kušali kod nas, ali i u regiji.

Mi smo kušali Espresso single origin i možemo potvrditi da se u svakom trenutku osjeti ta posvećenost detaljima za najbolji okus. 
Okupljeni su dobili uzorak njihove posebno pržene kave pa su, umjesto duhanskog dima, svi bili okruženi intenzivnim i očaravajućim mirisom jednog od najpopularnijih napitaka na svijetu.
IQOS se pobrinuo i za to da u gostima probudi element iznenađenja i natjecateljski duh te je organizirao zabavnu igru uz mogućnost da gosti osvoje Stankicas Suits odijelo i IQOS ILUMA uređaj. Nakon što su sve uzvanice odgovorile na nekoliko pitanja o kavi, IQOS uređajima i Stankicinim odijelima, uži krug igre donio je još zabavniju atmosferu.

Ljubitelji IQOS-a trebali su pokazati svoju spretnost i brzinu pri sklapanju uređaja i tako dobiti priliku da doma ponesu ove vrijedne nagrade.
Noć je završila druženjem u ugodnom ambijentu kafića KAWA, uz dobru glazbu i naravno, bez tragova dima.

*IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva ovisnost. Samo za punoljetne.


* * *
Foto: Sanela Babić

Povezani članci

Najpopularniji članci