Joker, Bridget Jones, Peaky Blinders… što donose nastavci omiljenih filmova i serija? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Joker, Bridget Jones, Peaky Blinders… što donose nastavci omiljenih filmova i serija?

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
20.4.2024.

Pojavi li se i vama osmijeh na licu i osjećaj nestrpljivosti kada čujete da su u planu novi nastavci omiljenih filmova i serija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Svaka takva najava donese mješavinu nestrpljenja i iščekivanja, dok čekamo kakav će sinopsis donijeti novi nastavak i hoćemo li opet gledati naše omiljene fiktivne likove na ekranima.

Bilo da se radi o snimanju ili lansiranju nastavaka već ove godine, mi smo kao istinski filmofili zavirili iza kulisa i otkrili koji se to nastavci snimaju, koji uskoro stižu u kina, a koje ćemo nestrpljivo morati čekati do sljedeće godine.


Foto: @jokermoviePeaky Blinders

Film Peaky Blinders donosi fanovima svijet Tommyja Shelbyja na srebrno platno. Tvorac serije, Steven Knight, je već najavio fanovima da snimanje počinje u 9. mjesecu ove godine. Film je naravno vezan za radnju serije koju smo pratili do sada pa se život likova nastavlja na ulicama Birminghama za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Ono što će razveseliti većinu fanova, glavni glumac - Cillian Murphy, vraća se u ulozi obožavanog Tommy Shelbyja. Njemu će se pridružiti glumačka postava koju smo imali priliku vidjeti u 6. sezoni serije, koji će i u filmu imati ključnu ulogu. Sigurni smo da će Peaky Blinders film bit istinski spektakl za ljubitelje serije diljem svijeta.


Foto: @peakyblindersofficialJoker: Folie à Deux

Ovo je film za koji se već očekuje da će biti jednako uspješan kao i njegov prethodnik, sada već kultno filmsko ostvarenje – Joker, film koji je, između ostalih nagrada, osvojio i Oscara za najboljeg glumca (Joaquin Phoenix) i najbolju originalnu glazbu.

 Joker: Folie à Deux zadržava fokus na liku Arthura Flecka, koji se transformira u legendarni lik klauna. Uz Joaquina se na platnu našla i Lady Gaga kao Harley Quinn pa se očekuje da će njihov susret i on screen kemija biti najintrigantniji dio filma.

Dok čekamo da film stigne u kina, 4. 10. 2024., donosimo trailer koji povećava iščekivanje.

Bridget Jones: Mad About the Boy

Renée Zellweger će se vratiti u ulozi Bridget Jones za četvrti nastavak kultne komedije - Bridget Jones: Mad About the Boy. Ovaj put, Zellwegerova će biti u društvu već poznatih lica poput Hugh Granta kao Daniela Cleavera i Emme Thompson, koja će reprizirati svoju ulogu iz 2016. godine.

Očekuje se da će film ponovno donijeti humor, šarm i neočekivane ljubavne zaplete koji su obilježili prethodne nastavke. Najavljeni datum lansiranja filma, 14. 2. 2025., obećava savršeno Valentinovo za obožavatelje Bridget Jones.


Foto: @bridgetjonesbabyA Simple Favor 2

Stiže nam i dugo očekivani nastavak tamne komedije iz 2018. godine, baziran na knjizi Darcey Bell. Anna Kendrick i Blake Lively se vraćaju kao Stephanie i Emily, a radnja se ovaj put odvija na magičnom Capriju, u Italiji, gdje se Emily priprema za udaju.

Očekuju se glamurozni gosti, ali i neočekivani obrati poput ubojstava i izdaje. Režiser Paul Feig obećava još više zapleta nego u prvom dijelu. Film će biti dostupan ekskluzivno na Prime Video platformi, pružajući gledateljima užitak gledanja iz udobnosti vlastitog doma. Ova nadolazeća poslastica garantira smijeh, misteriju i napetost, sve u jednom.

 Još uvijek se ne zna točan datum kada će film biti gotov i kada je planirana objava, ali znamo da ga čekamo s velikim nestrpljenjem.

* * *
Naslovna fotografija: @peakyblindersofficial

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno