Znamo kako miriše Tom Hardy i ovo je idealan poklon za vama bliske muškarce - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Znamo kako miriše Tom Hardy i ovo je idealan poklon za vama bliske muškarce

Tekst:

Nevena Divčić

BEAUTY SAVJETI
16.5.2024.

Znamo da su neki od vas, čitajući naše prethodne priče o celebrity parfemima, barem na sekund poželjeli saznati i kako miriše Tom Hardy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedan je od najčešćih odgovora na upite o celebrity simpatijama, omiljenom glumcu, najmarkantnijem muškarcu Hollywooda, you name it...

Tom Hardy je upravo postao prvi muški ambasador Jo Malone London i to sa mirisom Cypress & Grapevine Cologne Intense. Parfem je, prema njegovim tvrdnjama drag čak i njegovom šesnaestogodišnjem sinu, pa evo još jednog odličnog prijedloga ako tražite poklon za muškarce različite dobi. 


Foto: @jaketomuriCypress & Grapevine Cologne Intense ima bogatu kompoziciju mirisnih nota koje stvaraju drvenast miris. Note vinove loze i čempresa pružaju bogatu, tamnu i voćnu dimenziju, dodajući dubinu i osjećaj senzualnosti. Bazne note mahovine donose zemljani i drvenasti ton koji daje stabilnost i trajnost parfemu. 

 Kroz intervju za Vogue otkrio je da obično ne učestvuje u reklamama, jer više uživa u igranju različitih likova. No, ovim notama nije mogao odoljeti. Njegov naredni poduhvat koji šaljivo najavljuje je linija proizvoda za njegu pasa. 

* * *
Naslovna fotografija: @ukesquire

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno